kasia-125 Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam, leci ktoś może do Chicago Air Berlin? Moja mama leci 18 grudnia na tresie Gdańsk - Berlin - Chicago. Troche obawia sie przesiadki i była by bardziej spokojna gdyby ktoś potowarzyszył jej podczas przesiadki w Berlinie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Napewno kogos spotka. W moim malym samolocie z Krakowa do Berlina a potem do NY przesiadalo sie razem ze mna napewno z jakies 20 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonshine Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 16 Grudnia - Warszawa - NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniala Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Hej, mam pytanie i wydaje mi się, że ten wątek będzie najodpowiedniejszy, żeby je zadać . Kupiłam dzisiaj bilety od Lufthansy i zdziwiło mnie, że nie prosili o numer czy datę ważności paszportu ani wizy. Skoro nie krzyczeli, to pewnie nie potrzebują teraz, ale jak to jest- kiedy będę musiała podać te dane? Czy może coś źle zrobiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Hej, mam pytanie i wydaje mi się, że ten wątek będzie najodpowiedniejszy, żeby je zadać . Kupiłam dzisiaj bilety od Lufthansy i zdziwiło mnie, że nie prosili o numer czy datę ważności paszportu ani wizy. Skoro nie krzyczeli, to pewnie nie potrzebują teraz, ale jak to jest- kiedy będę musiała podać te dane? Czy może coś źle zrobiłam? Wejdz na strone lufthansy, wpisz booking code i zobacz czy masz mozliwosc dodania tej informacji. Jak nie to sie nie martw. Jak beda chcieli, to jakos Ci o tym powiedza. Mnie czasem ten wymog wyskakiwal podczas checkin online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Hej, mam pytanie i wydaje mi się, że ten wątek będzie najodpowiedniejszy, żeby je zadać . Kupiłam dzisiaj bilety od Lufthansy i zdziwiło mnie, że nie prosili o numer czy datę ważności paszportu ani wizy. Skoro nie krzyczeli, to pewnie nie potrzebują teraz, ale jak to jest- kiedy będę musiała podać te dane? Czy może coś źle zrobiłam? Gdziekolwiek ostatnio kupowalem bilety poza USA nie bylo juz pytan o nr paszportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Gdziekolwiek ostatnio kupowalem bilety poza USA nie bylo juz pytan o nr paszportu. Tez mnie i mojej dziewczyny nie pytali o paszport. Ona nawet nie miala wyrobionego w momencie kupna biletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniala Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 To dobrze, tak myślałam, że to musi być ok, dzięki! A ja kupowałam niecały rok temu w Locie i musiałam wszystko podawać. Może mi się coś pomyliło, nie pamiętam jak z wizą, ale numer paszportu na pewno wymagali. Był to mój pierwszy zakup i dlatego pomyślałam, że tak wszędzie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 To dobrze, tak myślałam, że to musi być ok, dzięki! A ja kupowałam niecały rok temu w Locie i musiałam wszystko podawać. Może mi się coś pomyliło, nie pamiętam jak z wizą, ale numer paszportu na pewno wymagali. Był to mój pierwszy zakup i dlatego pomyślałam, że tak wszędzie musi być. Teraz w LOT też się nie podaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anurga Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Czy ktoś wybiera się 22ego grudnia do Newarku przez Monachium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi