Mikołaj Bulzacki Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Wylot z Berlina 6.09 przez Londyn do LA , powrót 26.09 LA-->Londyn-->Berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Moja mama przylatuje do mnie 29 pazdziernika LOTem z Warszawy do Newark. Ktos sie wybiera tym samym lotem moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 6 godzin temu, ilon napisał: Moja mama przylatuje do mnie 29 pazdziernika LOTem z Warszawy do Newark. Ktos sie wybiera tym samym lotem moze? Zazdroszczę! Jak ja lubie jak mama mnie odwiedza! Bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 UWAGA odlatuje! 22 września PDX-EWR-WAW-WRO Przylatuje: 17 październik WRO-CPH-ORD-PDX. Mój pierwszy dłuższy lot LOTem od 1988 roku, tym razem na trasie EWR-WAW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 3 godziny temu, andyopole napisał: UWAGA odlatuje! 22 września PDX-EWR-WAW-WRO Przylatuje: 17 październik WRO-CPH-ORD-PDX. Mój pierwszy dłuższy lot LOTem od 1988 roku, tym razem na trasie EWR-WAW. Mogę powitać we WRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Joanna30 napisał: Mogę powitać we WRO Skontaktuj się z komitetem powitalnym. Coś mi się widzi ze orkiestra ma jakieś braki personalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 12 minut temu, andyopole napisał: Skontaktuj się z komitetem powitalnym. Coś mi się widzi ze orkiestra ma jakieś braki personalne. OK Koleżanka ostatnio mówiła, że śniłam jej się, jak gran na saksofonie, więc kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 7 godzin temu, andyopole napisał: UWAGA odlatuje! 22 września PDX-EWR-WAW-WRO Przylatuje: 17 październik WRO-CPH-ORD-PDX. Mój pierwszy dłuższy lot LOTem od 1988 roku, tym razem na trasie EWR-WAW. Współczuję. Przygotuj się na opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Joanna30 napisał: OK Koleżanka ostatnio mówiła, że śniłam jej się, jak gran na saksofonie, więc kto wie Kobieta grająca na saksofonie jest bardzo sexy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 19 godzin temu, pelasia napisał: Zazdroszczę! Jak ja lubie jak mama mnie odwiedza! Bawcie sie dobrze! Dzieki! Juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi