misfer Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ok dzieki wielkie juz wchodze i szukam:)) Czy to jest mozliwe ze w LOT-cie za 2 bilety 5 tys zl a w innych liniach za 2 osoby okolo $700?? chyba cos zle szukam ale zaznaczam 2 adult:)), Jakby mogl ktos sie wypowiedziec co niedawno kupowal bilety i w jakich cenach... Z gory dzieki:) Na expedia com wynalazlem 2 bilety za $1200 mozliwe ze okolo 1200zl taniej ?? tylko maly minus 19h trwa lot:/ wiem wiem czekam, ale czy te tansze loty tylko sa dlatego ze trzeba sie przespac w poczekalni bo bezposrednie po 9-10h to chyba kazdy bilet juz po 2500zl (oczywiscie klasa ekonomiczna:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Loty bez przesiadek zawsze są droższe, a LOTowskie już szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hmmm tak myslalem tylko gdzie kupic bilety od innego przewoznika tak fizycznie:)) moze jestem juz troche za nowinkami ale jednak rzeczy typu bilet wole kupic niz drukowac z emaila i pozniej panikowac ze cos zle zrobilem:)) chyba ze wymyslam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wymyślasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 nikt nigdy nie chcial ode mnie zadnego biletu papierkowego na lotniskach....powoli juz chyba era gdzie ludzie trzymali te wielkie takie papierowe bilety mija.... zawsze tylko paszport i/lub dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hmmm przekonuje sie powoli... w lufthansie juz mam okolo 1100zl taniej na 2 osoby:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 zawsze co prawda mialem maila wydrukwoanego czy ze strony jakis dowod ze kupilem ten bilet...ale nikt go ode mnie nie chcial... jak sie przekonales to bierz bilet....bo te ceny skaczą...np za tydzien juz moze byc 200 zł drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Po kupieniu biletu trzeba tylko wiedzieć którym lotem się leci. Na lotnisku dajesz paszport i nic więcej nie potrzeba, dadzą ci kartę pokładową. Chyba, że zrobisz odprawę przez internet - wtedy kartę wydrukujesz sobie sam i jeśli nie masz bagażu do nadania tylko podręczny to na lotnisku idziesz od razu do bramki. Ja sobie zawsze drukuję tą tabelkę z kolejnymi lotami przy przesiadkach ale to jest tylko do mojego użytku, żeby mieć pod ręką te wszystkie godziny przylotu/odlotu i numery lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ooo super dzieki za info... ja całe życie latałem bezpośrednio i jakoś dziwnie na mnie patrzono jak mówiłem ze Lotem hehe.... nic coś może wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Loty bez przesiadek zawsze są droższe, a LOTowskie już szczególnie No nie zawsze. Jak ja szukalam biletu na kwiecien z Chicago do Katowic albo Krakowa to oprocz AIR Berlin tylko LOT mial najtanszy bilet i najlepsze godziny do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi