sly6 Napisano 17 Października 2010 Zgłoś Napisano 17 Października 2010 w polowie wrzesnia 2010 pytalem sie Kariny o taka sprawe jak pobyt na j-1..studencka wiza .... i tutaj jest wytlumaczone http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=17113&hl= faktycznie inaczej to wyglada przy wizach turystycznych a inaczej przy innych rodzajach i warto to miec na uwadze
rafaelloo Napisano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2010 To powiedz mi Janek po co jest te forum? Na pewno nie po to zeby ludzi w blad wprowadzac. Link do tego forum rozdalem bardzo duzej ilosci moich znajomych. Wszystkim pomogl. I ja tez staram sie pomoc innym ktorzy sa w podobnej sytuacji jak ja. Po to tez zalozylem ten temat zeby znalezc pomoc i taka znalazlem za co jestem tak wdzieczny ze Karinie przez rok czasu bede chyba myc wszystkie szyby w jej aucie i postawic super obiad. Pisze to zeby inni ludzie zauwazyli jak duzo jest takich myczkow w prawie ktore mozna wykorzystac z korzyscia dla siebie. Zauwaz, ze konsul po rozmowie ze mna stwierdzil ze nie kwalifikuje sie do otrzymania wyzej wymienionej w temacie wizy ale po pokazaniu informacji dotyczacej tej wizy ( szczegoly znajdziesz pewnie sam jak bedziesz chcial) otrzymanej od Kariny przyznal mi ja stwierdzajac, ze udowodnilem swoja racje. Jednak te forum pomaga i daje nadzieje. Janek trzymaj sie cieplo i dalej wcinaj czekoladki. Za miesiac wylatujemy.
sly6 Napisano 18 Października 2010 Zgłoś Napisano 18 Października 2010 rafaello zrobil duza robote bo ile byl na forum,ile przeczytal postow to sam tylko wie wiec to sie oplacilo i teraz moze leciec do USA
rafaelloo Napisano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2010 No i w Stanach. W niedziele przylecielismy na Ohare, wszystkie odprawy przeszedlem pomyslnie, oficer powiedzial, ze ta wiza IR1 w moim paszporcie jest tymczasowa zielona karta, natomiast nowa zielona karta przyjdzie poczta do miesiaca czasu. Dziekujemy wszystkim za pomoc, zwlaszcza Karinie.
sly6 Napisano 26 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2010 dziekuje za ten post prawie `11 miesiecy to trwalo ale jak widac udalo sie
karina Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2010 No i w Stanach. W niedziele przylecielismy na Ohare, wszystkie odprawy przeszedlem pomyslnie, oficer powiedzial, ze ta wiza IR1 w moim paszporcie jest tymczasowa zielona karta, natomiast nowa zielona karta przyjdzie poczta do miesiaca czasu. Dziekujemy wszystkim za pomoc, zwlaszcza Karinie. Super, akurat w weekend wybieram sie do Chicago do fryzjerki wiec przy okazji mozemy zjesc obiad Szyby w samochodzie Ci daruje, choc nie przecze, ze to kuszaca propozycja, bo moj samochod niezwykle rzadko widuje myjnie.. Jednak podroze do NJ w celu umycia mi szyb w samochodzie mijaja sie z celem Powodzenia .. )
rafaelloo Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2010 Pani Karino z wielka przyjemnoscia sie z Pania spotkam i wtedy porozmawiamy o szybach.
rafaelloo Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2010 wczoraj, niecaly miesiac po przylocie dostalismy poczta zileona karte.. Dziekujemy wszystkim za pomoc..
jan sprawiedliwy Napisano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2010 wczoraj, niecaly miesiac po przylocie dostalismy poczta zileona karte..Dziekujemy wszystkim za pomoc.. A swistak siedzi i zawija w sreberka czekoladki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.