grape Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Now skladaj wypowiedzenia i lepiej nie kupuj biletu poki nie masz fizycznie w reku paszportu z wiza Popatrz sobie na visajourney jaki jest czas oczekiwania na etapie NVC, my wyslalismy papiery 1 kwietnia 2015 i 30 kwietnia otrzymalam maila Case Completed Cytuj
rekin07 Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Witam wszystkich.Jestem w kategorii F3. Mam pytanko.Czy na interview oprocz moich wszystkich dokumentow potrzebuje akty malzenstwa i rozwodu mojego taty ktory skladal na nas petycje? Pozdrawiam Cytuj
EmKa123 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 Witam. Mąż, rezydent złożył na mnie petycje w marcu 2014...Wszystkie dokumenty są dostarczone już i posiadam nr WRW... Czy mogę pójść w tym czasie po wizę turystyczną? i poczekać w USA na interview? jakie są szanse, że takową wizę otrzymam ? Bardzo mi zależy na tym, aby jak najszybciej polecieć do męża... Proszę o odpowiedź... Cytuj
Gość Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 Ale jaki ma to sens? Jestes juz prawie na koncu oczekiwania i chcesz leciec do USA po co? Przeciez na interview i tak musisz wracac do Polski. Cytuj
sly6 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 możesz się starać a czy ja dostaniesz to inna sprawa. rozmowę będziesz miec w Polsce jedliśmy chodzi o sprawy o staly pobyt. Cytuj
Paulina 09 Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc. Mój mąż ( stały rezydent ) złożył wniosek o wizę dla mnie i naszego syna F2A łącznie rodzin. Cała procedura trwała 3 lata. W końcu się doczekaliśmy i otrzymałam zaproszenie na rozmowę do Ambasady w Warszawie i moje pytanie tego właśnie dotyczy... "Czy to prawda,ze mogę nie otrzymać wizy"??? Cytuj
Gość Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 Zawsze jest jakas mozliwosc, nigdy nie ma 100% szansy na otrzymanie wizy. Ale jesli prawidlowo wypelnialiscie wszystkie papiery, etc i nie macie zadnych red flags to raczej nie powinno byc problemu. Cytuj
sly6 Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 tak możesz. np za kłamstwo ,zly stan zdrowia,zakaz wjazdu i nie które sprawy karne. Cytuj
Paulina 09 Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2016 Dziękuję za odpowiedzi. Nie mieliśmy żadnych problemów przez te trzy lata tzn. dokumenty, płatności i wszystko co potrzebne zawsze były dostarczne na czas i oczywiście zgodne z prawdą,karana nigdy nie byłam . Zadałam to pytanie bo nasza agent z USA zapewnia że nie dostanę odmowy,a niestety gdzieś przeczytałam że może jednak ... zaczęłam szukać informacji w necie i tak się tu znalazłam. Cytuj
sly6 Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2016 widzisz to jest tak wedle prawa imigracyjnego mogą jak znajda podstawy i jak znasz język to dowiesz się innych ciekawych spraw tylko kto Ci powie do konca prawdę jak ludzie czasami nie chca prawdy słuchać tylko ze się zawsze uda i dadzą wizy,wjazd i na stale jest GC. Co jest pewne to podatki i śmierć reszta to zasady i reguły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi