Skocz do zawartości

Jak Wypelnic Ds 160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Liczy sie nie to ze jestes w Krus zarejestrowana ale czy pracujesz..

A kiedy bylas po wize to jak wtedy wygladala Twoja sytuacja zyciowa?wazne jest czy na czas wracalas ale podany w formularzach wizowych idac po wize .

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie pamiętam jaki wtedy miałam czas podany w formularzach ale raczej na czas wróciłam :) jak ostatnio byłam po wizę to wtedy już kończyłam szkołe policealną... a czy ma to znaczenie kto mi sponsorował bilety? lub to ze moja mama obecnie jest na rencie ?

.. no coż zobaczymy jak to będzie.

jeszcze jedno pełne nazwy szkół wpisać po polsku czy po angielsku?

Napisano

Interesuje wpier Konsula co Ty robisz,co bedziesz robic w USA,po co teraz lecisz a nie ze Twoja mama jest na rencie

oraz kto placi za podroz.

mozesz wypelnic caly wniosek w j. polskim ale nie mozesz uzywac polskich liter ..jak ł itd

Napisano

rozumiem.. w internecie znalazłam coś takiego

" Amerykańska procedura zakłada, że osoba zarejestrowana w systemie jako ubiegająca się o zieloną kartę automatycznie otrzymuje w przyszłości odmowę wizy turystycznej, naukowej czy innej. "

prawda to?

Napisano

znam dobrze ten artykul

ale dobrze go przeczytaj i zobaczysz co tam jest napisane

fakt moze zaszkodzic ale nie musi wcale

ile to osob majac zlozone petycje na GC dostaja wizy turystyczne,zapoznaj sie dobrze z forum

Napisano

a jak to jest z tym pytaniem czy wróciło się na czas? ja szczerze nie pamiętam co wpisałam we wniosku 5 lat temu ile czasu zamierzam być w USA

może na wakacje nie wiem.. ale wiem że byłam 5 tygodni.

A na lotnisku wbili mi 6 miesięcy.

Jeśli przy moim staraniu sie o wizę turystyczną moja siostra bedzie mi sponsorować wyjazd to musi ona jakis wniosek wypełnić?

Napisano

zadnego wniosku nie musi wypelniac,powiesz ze siostra placi i wtedy moze pasc pytanie a co robi siostra..

jesli bylas 5 tyg a mialas pobyt na okres 6 miesiecy wbity to wrocilas na czas..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...