Monek Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 inne dane sa poprawne.. wiec to nie jest przeszkoda? czy musze od nowa wypelniac to i czy wgl tak mozna.. ? nie wiem czy patrza i sprawdzaja dane rodzicow datego pytam bo nie chce miec potem problemow i stracic tyle kasy i nie dostac wizy z powodu bledu takiego
Wolf Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Nie znam daty urodzenia swojego ojca, więc również zaznaczyłem, że nie znam. Nie będziesz miała absolutnie żadnego problemu, aczkolwiek licz się z tym, że konsul o to zapyta - w moim przypadku sprawa prosta, zero kontaktu od prawie ćwierćwiecza (a i nazwisko mam takie samo, jak panieńskie matki), to i nie drążył. Wizę mam na 10 lat. W przypadku złej daty urodzenia mamy jest trochę gorzej. Ja bym ponownie wypełnił wniosek.
Joanna30 Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Składając wniosek poświadczasz, że dane podane w aplikacji są prawdziwe. Oczywiście, że można wypełnić jeszcze raz i jeszcze raz... Możesz wypełnić aplikację tyle razy, ile chcesz. Umawiając się podasz po prostu numer właściwej aplikacji i już. Czy sprawdzają dane rodziców? Nie wiem.
KarolNOW Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Kolego , głowa do góry. Ja nie wpisałem dat urodzin moich rodziców i wizę dostałem. Konsul nie pytał o nic co było zawarte we wniosku. Ważniejsze jest dla niego po co tam lecisz i co chcesz robić. Daty urodzin rodziców są nic nie znaczącą informacją dla niego. Zarobków tez nie podałem i nawet nic o to nie pytał. Pozdrawiam.
Monek Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Mam nadzieje ze to nic nie znaczy dla nich.. bo naprawde licze na ta wize :S a jak przez taki glupi blad nie dostane to... a nie mozna zmieniac wniosku ktory sie wypelnilo juz online? Bo daty zapomnialam ale juz wiem.. . Piotr79 Twoje slowa mnie pocieszaja Mam nadzieje ze u mnie tez nie sprawdza.. a gdzie miales rozmowe? w Krakowie czy Warszawie? Dziekuje
KarolNOW Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Możesz wniosek wysłać ile razy chcesz. Podajesz numer właściwego dopiero podczas ustalania terminu wizyty. W Krakowie Kolego.
avenly Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Czy jak już ukończę aplikację i wyświetli mi się ta strona potwierdzająca złożenie wniosku z tym kodem to mogę ją jakoś zapisać i wydrukować na innym komputerze ? Gdyż nie będę miała możliwości wypełnić wniosku na komputerze z drukarką.. I jeszcze, czy dobrze zrozumiałam że polskich znaków używamy tylko przy imieniu i nazwisku ? Aha, i tak troszkę z innej beczki, będę płacić za wizę w baku pocztowym, rozumiem że to potwierdzenie wpłaty razem z numerem dostaje od razu od ręki po wpłacie w okienku ?
mati_luzik Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Może i głupie pytanie ale: 1 W zakładce "Provide the locations you plan to visit in the U.S." podaje tylko miasta które chce zwiedzić czy bardziej szczególowo rozpisuje się w zakładce Location 2 Czy konsul podczas rozmowy pyta szczegolowo co chce zwiedzic jaki mam plan tzn taki co do dnia lub godziny czy tak ogólnikowo?
mati_luzik Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Jeśli w zakładce Work/Education present podałem pracodawce u którego pracuje 6 lat od zakończenia studiów to w kolejnej zakladce previous przy pytaniu Were you previously employed zaznaczam NO i dalej uzupełniam dane o szkole?
mufinka Napisano 19 Maja 2013 Zgłoś Napisano 19 Maja 2013 witam moje pytania: 1)co mam zaznaczyc w pytaniu Primary Occupation jeśli pracuje( jako obsługa klienta) i studiuje zaocznie ?? co jest ważniejsze? wybrałam other pozniej napisałam że pracuje jako .... i podałam dane pracodawcy 2) czy ktoś wie jakie są terminy rozmów w krakowie ?? Dziękuje za odp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.