Gość Violonczela Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 dobrze że za dni parę bo u nas nastąpil teraz wściekły atak zimy. Jutro ma zaczac topniec. juz doszly mnie takie sluchy, szkoly pozamykane, wiec dzieci maja frajde
andyopole Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 juz doszly mnie takie sluchy, szkoly pozamykane, wiec dzieci maja frajde Dzis jeszcze wiekszosc szkol byla zamknieta ale juz wszystko topnieje, jutro bedzie znow zielona trawa na wierzchu...
Christina Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Mam inne pytanie: mieliście kiedyś tak, że przesiadając się do innego samolotu, musieliście wyjść z 'bezpiecznej' strefy żeby zrobić check in na inny lot? United Airlines nie pozwala na zrobienie check in online jeżeli pierwszy lot w łączonej podróży nie jest ich. I teraz wychodzi na to, że po przylocie LOTem do Franfurtu muszę iść jakby 'na zewnatrz' zrobić check in i potem znowu wbić się do securitas i do bramek. 2 godziny 40 minut mi wystarczą? Wszystko w obrębie 1 terminalu.
KaeR Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Check in robisz w locie. Jak nie dostaniesz wszystkich kart to masz stanowiska transferowe.
sly6 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 a tak,bo z United maja podpisana umowe sa razem w Sojuszu
KaeR Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 a tak,bo z United maja podpisana umowe sa razem w Sojuszu . To też. 2h 40 to i tak dużo czasu, żeby na miasto wyskoczyć.
Christina Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Hm, ciekawe, jeszcze tak nie robiłam. Zawsze najpewniej się czuję gdy robię online check-in.Udało mi się zrobić go na lot Lotem do Frankfurtu, ale lot United Airlines już nie i ni wiem teraz czy to wynika z tego że po prostu się nie da, czy z tego, że chyba było więcej niz 24h od tego lotu. Akurat teraz przestał działać check in online na stronie, napisałam do nich na fb i mówią, że pracują nad tym. Wg tego co mówicie, to będę mogła zrobić check in też i na ten lot z Fra do Newark przez strone Lotu?
Christina Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Check in robisz w locie. Jak nie dostaniesz wszystkich kart to masz stanowiska transferowe. stanowiska transferowe? ale gdzie i jak to sie robi?
KaeR Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Na stanowiskach transferowych Lol. To check in wewnątrz strefy zamkniętej.
Christina Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Wow, nie wiedziałam, że jest coś takiego. Już się stresuję jak to będzie, bo jeszcze tak na 'ostatnią chwilę' nie wyrabiałm sobie karty pokładowej. Pod tym względem podpadł mi United Airlines, z Virgin Atlantic nie było żadnego problemu jak miałam takie loty łączone miedzy British Airways a VA. Dzwoniłam do Lotu i nie mogę zrobić odprawy na ten drugi lot z Franfurtu do Newark. Eh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.