andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 34 minuty temu, kzielu napisał: Jakis taki pseudo-wiejski-celebrity. W zasadzie to hgw. Z wikipedii : Popek became famous for getting his eyeballs tattooed. albo He speaks Polish, English and German, though fluent in neither. LOL. He, najlepsze ostatnie zdanie.
grodek Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Przepraszam, kto to jest ten, Popek? https://pl.wikipedia.org/wiki/Popek_(raper)
ilon Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Ejj, moze Popek jest uzytkownikiem naszego forum, a wy mu tu cisniecie
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Popek left his family home at the age of 14 and therefore never got a proper education a to jeszcze lepsze.
Patipitts Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 29 minut temu, andyopole napisał: Popek left his family home at the age of 14 and therefore never got a proper education a to jeszcze lepsze. Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 1 minutę temu, Patipitts napisał: Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie….
Patipitts Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 3 minuty temu, andyopole napisał: Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie…. Wolę nie ryzykować przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku
pelasia Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 39 minut temu, Patipitts napisał: Wolę nie ryzykować przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku Teraz jest jeden co go przebił odcinając sobie przyrodzenie.
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 3 minuty temu, pelasia napisał: Teraz jest jeden co go przebił odcinając sobie przyrodzenie. Przynajmniej nie bedzie sie rozmnazac...
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 1 godzinę temu, ilon napisał: Ejj, moze Popek jest uzytkownikiem naszego forum, a wy mu tu cisniecie Tylko czy on... umie pisac?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.