Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
34 minuty temu, kzielu napisał:

Jakis taki pseudo-wiejski-celebrity. W zasadzie to hgw. 

Z wikipedii : 

Popek became famous for getting his eyeballs tattooed.

albo 

He speaks Polish, English and German, though fluent in neither.

LOL.

He, najlepsze ostatnie zdanie.

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
29 minut temu, andyopole napisał:

Popek left his family home at the age of 14 and therefore never got a proper education

a to jeszcze lepsze.   :o

Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go :D linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje :D ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko

Napisano
1 minutę temu, Patipitts napisał:

Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go :D linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje :D ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko

Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie….;)

Napisano
3 minuty temu, andyopole napisał:

Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie….;)

Wolę nie ryzykować :P 

przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku :D

Napisano
39 minut temu, Patipitts napisał:

Wolę nie ryzykować :P 

przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku :D

Teraz jest jeden co go przebił odcinając sobie przyrodzenie. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...