kzielu 733 Report post Posted November 9, 2018 (edited) 33 minuty temu, andyopole napisał: Przepraszam, kto to jest ten, Popek? Jakis taki pseudo-wiejski-celebrity. W zasadzie to hgw. Z wikipedii : Popek became famous for getting his eyeballs tattooed. albo He speaks Polish, English and German, though fluent in neither. LOL. Edited November 9, 2018 by kzielu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mola 230 Report post Posted November 9, 2018 48 minut temu, andyopole napisał: Przepraszam, kto to jest ten, Popek? Andy nie googlaj tylko, bo będziesz miał koszmary. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andyopole 1,223 Report post Posted November 9, 2018 34 minuty temu, kzielu napisał: Jakis taki pseudo-wiejski-celebrity. W zasadzie to hgw. Z wikipedii : Popek became famous for getting his eyeballs tattooed. albo He speaks Polish, English and German, though fluent in neither. LOL. He, najlepsze ostatnie zdanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grodek 0 Report post Posted November 9, 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Przepraszam, kto to jest ten, Popek? https://pl.wikipedia.org/wiki/Popek_(raper) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilon 590 Report post Posted November 9, 2018 Ejj, moze Popek jest uzytkownikiem naszego forum, a wy mu tu cisniecie Quote Share this post Link to post Share on other sites
andyopole 1,223 Report post Posted November 9, 2018 Popek left his family home at the age of 14 and therefore never got a proper education a to jeszcze lepsze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patipitts 242 Report post Posted November 9, 2018 29 minut temu, andyopole napisał: Popek left his family home at the age of 14 and therefore never got a proper education a to jeszcze lepsze. Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko Quote Share this post Link to post Share on other sites
andyopole 1,223 Report post Posted November 9, 2018 1 minutę temu, Patipitts napisał: Zeby wyrobić sobie zdanie na temat Popka wystarczy odsłuchać a najlepiej jeszcze obejrzeć z teledyskiem Gang Albanii- Klub Go-Go linków nie bede wstawiać bo mnie moderacja zbanuje ale ostrzegam ze oglądasz na własne ryzyko Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie…. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patipitts 242 Report post Posted November 9, 2018 3 minuty temu, andyopole napisał: Daruj, w imieniu moderacji informuje ze nie bedziesz zbanowana. Co najwyzej skazana na wygnanie…. Wolę nie ryzykować przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku Quote Share this post Link to post Share on other sites
pelasia 428 Report post Posted November 9, 2018 39 minut temu, Patipitts napisał: Wolę nie ryzykować przypomnialo mi sie wlasnie jak na swoim pierwszym work and travel przyleciała do mnie koleżanka amerykanka z laptopem i pyta co to za debil tatuuje sobie oczy bo podobno z Polski i czy go znam, wtedy pierwszy raz usłyszałam o Popku Teraz jest jeden co go przebił odcinając sobie przyrodzenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites