quarterback87 Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Jak to jest? Jeden "artysta" sobie oczy wytatuuje, nagra kilka idiotycznych piosenek i zostaje okrzyknięty debilem, patologią, etc. A inna "artystka" napcha sobie kilogramy silikonu czy innego botoksu, nagra kilka "piosenek" o pupie Maryny i zostaje wzorem, idolem i bożyszczem? Panie i Panowie, kogo, po czym i jak oceniać?
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 42 minuty temu, quarterback87 napisał: ... Sorry @quarterback87 czy to Ty jestes ten farmer od borowki? Jakos nie zapametalem nicka.
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 11 minut temu, quarterback87 napisał: Byłem Andy. To co teraz uprawiasz? Przygotuje wlasciwa oferte na Targi w styczniu.
ilya_ Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 9 godzin temu, kzielu napisał: Dostal ? Za sam wyglad powinni go zdyskwalifikowac ;-) 8 godzin temu, grodek napisał: Nie wiem, my już wyszliśmy gdy on tam jeszcze był. Z bliska, bez oświetlenia wygląda zupełnie inaczej w TV - po prostu jak najzwyklejszy cymbał moze na walke w klatce jechal...bo teraz w PL celebryci robia kase na walkach...ja osobiscie czekama na adama malysza
quarterback87 Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2018 9 godzin temu, andyopole napisał: To co teraz uprawiasz? Przygotuje wlasciwa oferte na Targi w styczniu. Nic. Plantację kupiłem bo była okazja, trafił się dobry kupiec to sprzedałem.
andyopole Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2018 2 godziny temu, quarterback87 napisał: Nic. Plantację kupiłem bo była okazja, trafił się dobry kupiec to sprzedałem. Znaczy się, "szpekulant". Nie bylo biznesu?
quarterback87 Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2018 5 godzin temu, andyopole napisał: Znaczy się, "szpekulant". Nie bylo biznesu? To był dobry biznes
wiater Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Za tydzień moja zona ma rozmowę z konsulem. Ja juz to przerabiałem i mam wizę juz od paru lat
sly6 Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 57 minut temu, wiater napisał: Za tydzień moja zona ma rozmowę z konsulem. Ja juz to przerabiałem i mam wizę juz od paru lat Napisz później relacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.