hitme Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 Gratuluje:) a mnie przed chwila odwiedził kurier i promesa na 10 lat yeaa:) pozdrawiam wszystkich
pnau84 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 Pewnie tak:), a co do oplaty, czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie znajde druk zeby zrobic przelew poczta? Jeszcze nie zagdalam na strony ambasady, bo pewnie tam znajde odpowiednie druki?Pozdrowka Jagódka.br tak na stronie ambasady znajdziesz druk do przelewu i druk DHL - wypełniasz i drukujesz ela321 gratulacje
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 mozna tez nie brac tego druku do oplaty ze strony Ambasady i wypelnic druk na poczcie ale komu by sie chcialo takie cos zrobic ps dawno nie bylo tak na forum aby taka ilosc osob wychodzila z wizami w kieszeni ..kiedys z tym bylo roznie ..
pnau84 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 To chyba dobrze, prawda? widać cos się zmienia
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 oczywiscie ze dobrze jestem ostatnia osoba co by sie martwila ze wizy sa wydawane lub tez ze bedzie ruch bezwizowy
KasiaP Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 Witajcie, Przeczytalam sobie pokoleji caly szesciostronnicowy rozwoj tego postu i poczulam sie... o wiele lepiej . Bede starac sie o wize turystyczna na cale wakacje, a poniewaz nie naleze do osob pracujacych ani juz studiujacych, pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku uwazalam za malo prawdopodobne. Oczywiscie wiem, ze do rozmowy powinnam sie dobrze przygotowac, ale postawie na nautralnosc i luz. W sumie nie mam zadnej polskiej rodziny, do ktorej moglabym jechac, ale wydaje mi sie, ze moj chlopak- mieszkajacy i studiujacy w Chicago- bedzie dobrym ( i prawdziwym przede wszystkiem ) motywem mojego wyjazdu Male pytanie: czy powinnam posiadac "dowody" laczacej nas wiezi (potwierdzenie rezerwacji jego biletow lotniczych, ostatnio do krakowa, a wczesniej do Sevilli, gdzie mieszkalam przez ostatnie kilka lat)? Slyszalam, ze podobno niektorzy konsulowie, co tak kilkaja w klawiature, sprawdzaja przez facebooka profile interesantow i ich zwiazki z osoba "zapraszajaca". A moze nie powinnam w ogole nic mowic, ze mam chlopaka...-> no bo w koncu, jak kocha, to zostanie-> tak rowniez mozna by bylo pomyslec:/ (mam nadzieje, ze nie jest to dobra opcja-> wszak stawiam na szczerosc:) ) Wasze pozytywne reakcje naprawde wprawily mnie w dobry humor, pomimo tego iz mnie bezposrednio nie dotyczyly Mam ogromna nadzieje, ze mi sie uda Pozdrawiammmm !!!
pnau84 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 Slyszalam, ze podobno niektorzy konsulowie, co tak kilkaja w klawiature, sprawdzaja przez facebooka profile interesantow i ich zwiazki z osoba "zapraszajaca". dawno się tak nie uśmiałam
KasiaP Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 hehe, spoko, mnie tez to zastanowilo (w specyficzny sposob) jak sie dowiedzialam! Ale w sumie, jakos by mnie to nie zdziwilo,
pnau84 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 U mnie tez konsul długo klikał, nie mam facebooka? to co gdzie mnie sprawdzał?
KasiaP Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2011 Ty moze i nie masz, ale Fejs Cie ma, hehe Ale tak na serio, przez fejsa cofneli mojego kolege z lotniska juz. Bo okazalo sie, ze jest wspozalozycielem pewnej firmy w chicago i jechal wlasnie do pracy, co zatail na rozmowie..., ale o czym pochwalil sie na fejsie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.