Mata5 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 tzn o rodzinie w stanach czy tutaj - w polsce?
sly6 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 na tej tzw rodzinie w USA bo mowia ze maja Ciotki,Wujkow itd a nie widac tego po odpowiedziach i zachowaniu..
Mata5 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 rozwiazaniem jest poprostu zadzwonic do nich i wyuczyc sie regulki o ich zyciu itp itd czy sie myle? ktoś mi też coś mówił o jakimś długopisie przed rozmową z konsulem. Że jak komuś wpisują coś tam na zielono to dostaje a na czerwono ze nie. Mojej cioci wpisali coś na zielono i dostała na 10 lat. A kuzyn był 3 razy i za kazdym razem mial kolor czerwony i nie dostał. Nie wiem o co z tym kolorem dlugopisu chodzi i nie wiem gdzie to wpisuja ale napewno przed rozmowa z konsulem juz tam na miejscu. Wie cos ktos na ten temat i co to sie wpisuje tymi kolorowymi dlugopisami?
sly6 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 Mata5 i mylisz sie i nie mylisz jesli by chodzilo o same zapytania i odpowiedzi to bylo by super a tak..a tak wchodzi zachowanie oraz jakosc odpowiedzi.. dlatego tez lepiej nie klamac i sciemniac-chyba ze ktos sie dobrze w tym czuje,jest w tym wyuczony wtedy i psycholog za duzo sie nie pozna po paru minutach czy ktos mowi prawde czy tez nie. jesli ktos ma na czerwono zaznaczone to moze wogole nie isc do okienka bo nic z tego nie wyjdzie widzisz aby cos zobaczyc dlaczego komus nie dali wizy samo pisane ze mial cos na czerwono nic nie daje,..
Mata5 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 masz racje pojde, zobacze, dostane i bedzie dobrze. Bede wszystko wiedzial kolo srody, czwartku nastepnego tygodnia i wszystko szczegolowo opisze a czy oni wyciagaja czesto jakies informacje podchwytliwie? czy tylko krotko, zwiezle i na temat?
sly6 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 to zalezy na kogo trafisz sa tacy ze dostaja krotkie pytania i krotkie sa odpowiedzi a sa takie ze rozmowa trwa i 15-20 min.
Mata5 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 Sly6 ale przeczytałem cały ten temat i czy coś przeoczylem czy żaden z użytkowników nie wyszedł od konsula bez wizy?
marcin1 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 chyba cos przeoczyles bo np.moja mama wyszla bez wizy
Mata5 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 no tak, ale miałem na myśli tych co szli sami tzn w takiej sytuacji jak ja, sami
sly6 Napisano 24 Maja 2011 Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 hm jesli dane osoby pisza prawde to dawno nie bylo takiej osoby ze lecialy nie do rodziny a wyszly bez wizy..jak narazie jest na plus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.