Maja.. Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Tylko czemu w ogóle brać ślub jeśli myśli się że za rok będzie rozwód??
Jackie Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Tylko czemu w ogóle brać ślub jeśli myśli się że za rok będzie rozwód?? Różne są sytuacje w życiu, Są osoby które lubią zakładać najgorsze. Dobrze wiedzieć zawczasu jakie się ma opcje.
Maja.. Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Zgadza sie. Tylko to pytanie zabrzmiało troche jak "plan działania" jakby tu sie osiedlić w stanach. Jeśli wiesz co mam na myśli
Joanna30 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Bo takie "plany działania" także są realizowane. Wystarczy poczytać VJ, gdzie nie ma dnia, żeby nie pojawił się wątek o wykorzystaniu obywatela w celu zdobycia zielonej karty.
sly6 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Maja jakby tak nie ktore osoby zapoznaly sie z prawem i mozliwosciami to nie bylo by pytan pewnych na forum .. Nie mozna zakladac niczego zlego ale nalezy znac rozne wyjscia z roznych sytuacji Teraz to mi bardzo pomaga w moim zyciu kiedy znam rozne wyjscia
Karolajnaaa12 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 MAM PYATNIE kogo sprawa zostala przekierowana do Vermont i jak dlugo musieliscie czekac na NOA2? ja czekam juz 3 miesiace na NOA2 ile jesszcze poczekam?wiecie moze?
Caroll&!# Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Vermont jest znane z tego, że jest dość powolne. Najlepiej wejdź na http://www.visajourney.com/timeline/k1list.php?cfl=&op1=&op2=&op3=1&op4=1&op5=&op6=All gdzie możesz sobie porównać ile inne oosby czekały
jkb Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Vermont nie jest znane z tego, że jest powolne. Prawda jest taka, że raz California, raz Vermont jest wolniejsze, nie ma na to reguły. Zmienia się to raz na jakiś czas i zależy od workloadu zrzucanego na dane centrum. Średnio czas oczekiwania na NOA2 to 5-6 miesięcy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.