sly6 Napisano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2011 haneczka no ale czy napewno wiesz? bo sprawa jest prosta jak dla mnie tego nie sprawdzisz dopuki nie ruszy rejestracja tzn strona a tam na 1 stronie bedziesz miec takie cos jak photo validator i tam takie cos mozesz sprawdzic .mozesz choc troche ta strone 1 zobaczyc na filmie ktory dalem na forum i tam masz to nazwe pokazana ..
medyk10 Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 a pani Karina to bywa jeszcze na forum??
sly6 Napisano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2011 Pani Karina bywa na forum ,,troche tez pisze i Nam udziela wskazowek -pare dni temu byla jak chcesz to pisz do niej na pw ale pamietaj o tym co mam na dole napisane.
medyk10 Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 a średnia z maturą to high school degree???? sly czytałem i będe pamiętał
medyk10 Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 pani Karina nie może otrzymywać nowych wiadomości, taki komunikat się wyświetla, znaczy skrzynka pełna:) raczej nie będe liczył na odpowiedź
haneczka019 Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 haneczka no ale czy napewno wiesz? bo sprawa jest prosta jak dla mnie tego nie sprawdzisz dopuki nie ruszy rejestracja tzn strona a tam na 1 stronie bedziesz miec takie cos jak photo validator i tam takie cos mozesz sprawdzic .mozesz choc troche ta strone 1 zobaczyc na filmie ktory dalem na forum i tam masz to nazwe pokazana .. Nie Sly, nie wiem na pewno, zresztą ja tak już mam, że im więcej się czymś interesuję tym mam więcej wątpliwości . No cóż człowiek się uczy przez całe życie, a i tak głupi umiera. Dziękuję za odpowiedź, a filmik przez ciebie zamieszczony zaraz obejrzę.
sly6 Napisano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2011 watpliwosci to nic zlego wazne ze czlowiek sie pyta a do tego znajdzie sie ktos kto odpowie -to juz wtedy ok a to nie jest takie pewne w dzisiejszych czasach .. medyk jesli nie liczysz na odpowiedz to po co pisac? fakt ma wolna wole Pani Karina ale pisz jak mozesz,przypominaj sie grzecznie ps ta skrzynka i tak jest duza ale widac ze to za malo
medyk10 Napisano 15 Września 2011 Zgłoś Napisano 15 Września 2011 a orientuje się ktoś jak wyglądają badania, czy są zblizone do wymogów nasa czy raczej wizyty u lekarza pierwszego kontaktu:)? swoją drogą jakieś małe zainteresowanie na forum i generalnie uczestnictwem polski w loterii, nawet na onecie nic nie pisali:)
sly6 Napisano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2011 to ze nic nie pisze na onecie i innych www to chyba wiaze sie z wyborami no i tym ze malo kogo to moze interesowac,chyba ze chodzilo by o wizy turystyczne no ale poczekajmy na jakis news oraz na ilosc wyslanych aplikacji wtedy sie okaze jak z tym jest . o badaniach mozesz poczytac na forum,wpisz w szukaj loteria i zobaczysz jak bylo kiedys,takie same badania maja osoby co leca na wizach narzeczenskich i pobyt staly
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.