Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

haneczka no ale czy napewno wiesz?

bo sprawa jest prosta jak dla mnie ;)

tego nie sprawdzisz dopuki nie ruszy rejestracja tzn strona a tam na 1 stronie bedziesz miec takie cos jak photo validator i tam takie cos mozesz sprawdzic .mozesz choc troche ta strone 1 zobaczyc na filmie ktory dalem na forum i tam masz to nazwe pokazana ..

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Pani Karina bywa na forum ,,troche tez pisze i Nam udziela wskazowek -pare dni temu byla

jak chcesz to pisz do niej na pw ale pamietaj o tym co mam na dole napisane.

Napisano

haneczka no ale czy napewno wiesz?

bo sprawa jest prosta jak dla mnie ;)

tego nie sprawdzisz dopuki nie ruszy rejestracja tzn strona a tam na 1 stronie bedziesz miec takie cos jak photo validator i tam takie cos mozesz sprawdzic .mozesz choc troche ta strone 1 zobaczyc na filmie ktory dalem na forum i tam masz to nazwe pokazana ..

Nie Sly, nie wiem na pewno, zresztą ja tak już mam, że im więcej się czymś interesuję tym mam więcej wątpliwości :). No cóż człowiek się uczy przez całe życie, a i tak głupi umiera. Dziękuję za odpowiedź, a filmik przez ciebie zamieszczony zaraz obejrzę.

Napisano

watpliwosci to nic zlego ;) wazne ze czlowiek sie pyta a do tego znajdzie sie ktos kto odpowie -to juz wtedy ok :) a to nie jest takie pewne w dzisiejszych czasach ..

medyk jesli nie liczysz na odpowiedz to po co pisac? ;)

fakt ma wolna wole Pani Karina ale pisz jak mozesz,przypominaj sie grzecznie :)

ps ta skrzynka i tak jest duza ale widac ze to za malo ;)

Napisano

a orientuje się ktoś jak wyglądają badania, czy są zblizone do wymogów nasa czy raczej wizyty u lekarza pierwszego kontaktu:)?

swoją drogą jakieś małe zainteresowanie na forum i generalnie uczestnictwem polski w loterii, nawet na onecie nic nie pisali:)

Napisano

to ze nic nie pisze na onecie i innych www to chyba wiaze sie z wyborami no i tym ze malo kogo to moze interesowac,chyba ze chodzilo by o wizy turystyczne ;)

no ale poczekajmy na jakis news oraz na ilosc wyslanych aplikacji wtedy sie okaze jak z tym jest .

o badaniach mozesz poczytac na forum,wpisz w szukaj loteria i zobaczysz jak bylo kiedys,takie same badania maja osoby co leca na wizach narzeczenskich i pobyt staly :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...