makdonald Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 popieram powyzsze trzy posty i obiema recami podpisuje sie pod nimi (vide nizej) ronald maKdonald
makdonald Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 szkoda mi takich ludzi naprawde co wzieli 600 dolców w 1987 wyjechali kopani byli całe życie naprawde szkoda. a przeciez wystarczylo troszke pomysleć. Dzieki za wspolczucie. Dostosuje sie rowniez do Twojej rady i nastepnym razem "troszke pomysle". Szkoda ,że się nie ujawnia gdzie mieszka w USA ( chyba się wstydzi). Jak panienka z dobrego domu, mam pewne zasady. Nie ujawnianie sie jest jedna z nich.
dareknow0 Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Dzieki za wspolczucie. Dostosuje sie rowniez do Twojej rady i nastepnym razem "troszke pomysle". Jak panienka z dobrego domu, mam pewne zasady. Nie ujawnianie sie jest jedna z nich. Właśnie dlatego możesz wypisywać bzdury i obrażać innych internautów robiąc przy tym masę błędów ortograficznych . Przykład wpisu makdonald z innego tematu: kolego zapomnij o hameryce pilnuj zony aby sie nie puszczala patrz jak ci dzieciaki rosna pilnuj aby cie w "firmie" nie okradli i ciesz sie z pomnazania zlotowek amen
sly6 Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 co do gnojenia to chyba nie czytaliscie innych forow,nie mieliscie doczynienia z niby rodzina,przyjaciolmi czy tez znajomymi ktorych nie ktora mowa jest gorsza niz tutaj czasami na forum i jakos trzeba zyc ..nie mowie ze takie cos pochowalam ale jak kto robi ktos obcy to nie tak boli jak ktos niby swoj .. odrazu napisze ze nie bronie makdonalda ..
dareknow0 Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 co do gnojenia to chyba nie czytaliscie innych forow,nie mieliscie doczynienia z niby rodzina,przyjaciolmi czy tez znajomymi ktorych nie ktora mowa jest gorsza niz tutaj czasami na forum i jakos trzeba zyc ..nie mowie ze takie cos pochowalam ale jak kto robi ktos obcy to nie tak boli jak ktos niby swoj .. odrazu napisze ze nie bronie makdonalda .. sly - jeżeli człowiek w temacie "2 zakazy Wjazdu do USA" ( nicekt) zwraca się na forum do internautów z prośbą o pomoc w rozwiązaniu jego problemu i otrzymuje odpowiedzi przesyłane przez makdonald w rodzaju "życzeń w prowadzeniu biznesu w Polsce " albo w następnym wpisie "aby pilnował żony żeby się nie puszczała" to myślę ,że normalni ludzie coraz rzadziej będą zaglądać na to forum. Sam się nad tym zastanawiam czy warto skoro nie każdemu zależy aby pomóc mądrą radą innym a nie wypisywać bzdury. Myślę ,że to ogromne wyzwanie dla administratora forum ! Pozdrawiam
rynr Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Wyobraź sobie, makdonaldzie, że rzeczywiście odrabiałem wczoraj lekcje, jeśli można to tak nazwać. Miałem do wprowadzenia parę poprawek do funkcji obsługi urządzeń znakowych modułu jądra linux. Tylko nie wiem, czy te twoje zdania miały na celu zdeklasować mój wiek, czy może podkreślić, że nie jestem starym prykiem, którego wypocin nikt nie ma ochoty czytać.
makdonald Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 hehehe.... ale sie doczekalem szerokiej reakcji.... sly6-------> chyba czas zbanowac ronalda maKdonalda eeeeeh, wlasciwie juz z tylu "forow" mnie banowano, wiec moze tym razem dokonam samozbanowania BYE!!!
tourism Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 W koncu cos jednak potrafisz makdonaldzie
kzielu Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 No bez jaj - jedyna osoba pisząca coś sensownego na tym forum odejdzie, zostaną tylko głupie pytania o rozmiar zdjęć...
dareknow0 Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Przed chwilą dostałem korespondencję od makdonald . Odpowiedziałem ,że kolejne listy od niego będą usuwane bez ich czytania. W tej sytuacji oczekuję od administratora podjęcia odpowiednich kroków w celu utrzymania forum na odpowiednim poziomie . Tłumaczenie ,że są inne gorsze fora to nie tłumaczenie .Należy brać przykład z lepszych for a nie gorszych. W przeciwnym razie zaczną wykruszać się inni a zostaną na forum tacy jak makdonald.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.