terrorystka Napisano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ... a skoro wszystkie numery zaczynają się od "2013" + "REGION" + "000XXX", to nie jest tak, ze np numer "1" występuje w każdym z regionów, a ich suma daje 100K (60 AF, 30 EU itd) ? Jeśli swój numer (np 20K), mam porównywać do całej puli, to ok, ale jeśli tylko do szczęśliwców z EU (+/- 30 K), to trochę mniej mi się to podoba. proszę mnie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 simk a teraz tak,,znajac zycie to czesc osob za pozno wysle zgloszenia,czesc wogole lub tez bedzie na rozmowie i dostana np zakaz wjazdu za nielegalny pobyt czy tez prace i wtedy bierze sie kolejne osoby na rozmowe,wiec dlatego warto wyslac papiery z odleglym numerem to nie wizy rodzinne ze czekaja na dane osoby..tutaj sie bierze kolejne osoby z kolejki. Moze tych osob za duzo nie bedzie .ale warto wyslac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakooza Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 odległy numer czyli jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherry-87 Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 mam pytanie - jesli wypełniam formularze na komputerze to wypełniam drukowanymi literami?? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciopa Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 odległy numer czyli jaki? Z czerwcowego VB można dokładnie policzyć ile w danym regionie wylosowano osób (aplikantów) i na tej podstawie określić czy dany numer jest "odległy" w danym regionie. Należy też zauważyć, że np. dla Uzbekistanu w ramach DV2012 jest inna wartość odcięcia aniżeli dla pozostałej Europy. Np w Europie wylosowano 31835 wniosków. Czy ktoś z ze szczęśliwych forumowiczów ma numer większy niż ta liczba? mam pytanie - jesli wypełniam formularze na komputerze to wypełniam drukowanymi literami?? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Wydrukuj jedną stronę na próbę i zobacz czy przeczytasz normalnie, albo daj komuś kto tego nie wypełnia aby on/ona przeczytała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherry-87 Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Wydrukuj jedną stronę na próbę i zobacz czy przeczytasz normalnie, albo daj komuś kto tego nie wypełnia aby on/ona przeczytała. a można wiedzieć jak wy wypełnialiście? odręcznie czy na komputerze? drukowanymi czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki1701 Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ja wypełniam drukowanymi na komputerze. Po wydrukowaniu wygladaja lepiej. Ja natomiast mam pytanie odnosnie podpisu pod formularzem wypełnionym na 2-letnie dziecko czy mam go podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 co do podpisu dzieci to mam takie cos na pewnej stronie http://www.immihelp.com/immigrant-visa/form-ds-230-immigrant-visa-application-forms.html zadzwon do Ambasady i sie dowiedz jak z tym jest ..znasz numer do dzialu wiz imigracyjnych http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/kontakt.html pisz tez do Kentucky bo mozesz zadac im pytanie http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3177.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki1701 Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzięki sly6 twoja pomoc jest niesamowita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jupiter Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 WIKI napisz jak zrobiłaś z tym podpisem u dziecka bo to chyba trzeba podpisac imie i nazwisko a obok mama lub tata czy tak? ja mam jeszcze pytanie odnosnie rubryk z adresami tam gdzie pisze zeby wpisac tylko wtedy gdy jest inny a gdy taki sam to co robicie kreske czy n/a czy jeszcze cos innego? i jeszcze odnosnie pytania 38 full name in native alphabet o co to chodzi tak po ludzku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.