wiki1701 Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 oboje z mezem dostalismy po dwie szczepionki mielismy karty szczepien ze soba. Koszt za dwie szczepionki 100 zl.
Azja666 Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Skoro temat badan powrócił to mam pytanie, czy na badaniach u lekarza musieliście się całkowcie rozebrać? Ja musialam co troche mnie zdziwiło i nie wiem czy to standardowa procedura czy kaprys lekarza?
wiki1701 Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 całkowicie nie musiałam sie rozbierac tylko góre czyli stanik na chwile musiałam sciagnac przy badaniu piersi
jaroamg Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 WItam Was serdecznie Powiedzcie mi czysto teoretycznie: Czy po wjeździe do USA na wizie imigracyjnej muszę siedzieć w USA aż do otrzymania plastikowej GC...bo przecież nie mogę wrócić do Polski póki nie otrzymam fizycznie GC. Bo na jakiej podstawie prawda?
Dejmos Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Z tego co wyczytałem w swojej wizie, służy ona jako dowód stałej rezydencji w USA przez okres 1 roku. Czyli teoretycznie można na niej przekraczać granicę.
kzielu Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 WItam Was serdecznie Powiedzcie mi czysto teoretycznie: Czy po wjeździe do USA na wizie imigracyjnej muszę siedzieć w USA aż do otrzymania plastikowej GC...bo przecież nie mogę wrócić do Polski póki nie otrzymam fizycznie GC. Bo na jakiej podstawie prawda? Stempla w paszporcie ktory dostaniesz wjezdzajac do US po raz pierwszy a ktory sluzy za GC przez rok.
Justi_87 Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Czyli jednak udalo się przekonać żonę do wizyty w ambasadzie??
jaroamg Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Stempla w paszporcie ktory dostaniesz wjezdzajac do US po raz pierwszy a ktory sluzy za GC przez rok. Aha dziękuję za odp.. A propos Zony to niic z tego nie udało się.... pozdrawiam
sly6 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 cos o tej GC i pieczatce http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/entering_us.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.