Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Skoro temat badan powrócił to mam pytanie, czy na badaniach u lekarza musieliście się całkowcie rozebrać? Ja musialam co troche mnie zdziwiło i nie wiem czy to standardowa procedura czy kaprys lekarza? :)

Napisano

WItam Was serdecznie

Powiedzcie mi czysto teoretycznie:

Czy po wjeździe do USA na wizie imigracyjnej muszę siedzieć w USA aż do otrzymania plastikowej GC...bo przecież nie mogę wrócić do Polski póki nie otrzymam fizycznie GC. Bo na jakiej podstawie prawda?

Napisano

Z tego co wyczytałem w swojej wizie, służy ona jako dowód stałej rezydencji w USA przez okres 1 roku. Czyli teoretycznie można na niej przekraczać granicę.

Napisano

WItam Was serdecznie

Powiedzcie mi czysto teoretycznie:

Czy po wjeździe do USA na wizie imigracyjnej muszę siedzieć w USA aż do otrzymania plastikowej GC...bo przecież nie mogę wrócić do Polski póki nie otrzymam fizycznie GC. Bo na jakiej podstawie prawda?

Stempla w paszporcie ktory dostaniesz wjezdzajac do US po raz pierwszy a ktory sluzy za GC przez rok.

Napisano

Stempla w paszporcie ktory dostaniesz wjezdzajac do US po raz pierwszy a ktory sluzy za GC przez rok.

Aha dziękuję za odp..

A propos Zony to niic z tego nie udało się....

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...