SuperTraveller Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oznacza to tyle, że wiza nie będzie czekała na Ciebie bez końca. Masz czas do 30 września 2013 r. albo do wyczerpania wiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Znaczy, że im szybciej dostarczysz im to, czego od Ciebie wymagają, tym szybciej otrzymasz wizę imigracyjną i będziesz mógł wyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pingus_216 Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wszystko się wyjaśni jak mi przyślą paszport z wizą, ale trzeba zakładać że wyjazd mam do 3 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 taki sa zasady loterii,te wizy nie czekaja wiecznie to samo z zakazem wjazdu,nie zdarzysz z waiver to wszystko przepada ...nalezy poczekac na nastepna loterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki1701 Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Więc wniosek taki że musisz dostarczyć jak najszybciej ten adres i od wydania wizy bedziesz miał 180 dni bo jako takiej narazie nie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 moze posiadac wize i moze miec na niej juz date wystawiona ale jesli nie przyniesie nic to zaden problem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_cz Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 czy moglby mi ktos powiedziec na czym polega rejestracja w TNT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek49 Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/ rejestracja tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/ rejestracja tutaj i jak tam rozmowa maciek49? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_cz Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 czy moze mi ktos powiedziec co to jest Case ID i czy priority date to jest data spotkania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.