SuperTraveller Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 A ja liczę na relacje z wizyt w ambasadzie. A jak nikt nic nie napisze to pozabieram wszystkim paszporty i nigdzie nie polecicie!
haneczka019 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też na to liczę, a nawet na więcej . Mam nadzieję, że ktoś będzie miał, czas, siłe i przede wszystkim chęć na opisywanie jak mu się układa nowe życie .
Azja666 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 obiecuje, po 3 pazdziernika zdam relacje... no chyba, ze bedzie decyzja negatywna to glowa w piasek i siedze cicho
bebe Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 O rany ja na pierwszy ogień 1 październik !!!
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 bebe i wyszlo ze jestes 1 jak bedziesz potrzebowac pomocy przed to pisz,pytaj sie pomozemy
beataa Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 Mój numer to 7xxx i na razie cisza. Pewnie bedzie to listopad/grudzień, jak dobrze pójdzie Wyjazd jak najszybciej. Mam takie pytanie;jak szkoła amerykańska potraktuje mojego syna jeśli zacznie uczęszczać do nich od połowy roku szkolnego? tzn. zaliczy mu rok, czy bedzie musiał powtarzać cały ? (szkoła podstawowa)
Joanna30 Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 Przypuszczam, że będzie musiał pozaliczać jakieś różnice programowe, czy coś... No i pewnie po angielsku. Jak u niego z tym językiem?
cherry-87 Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 Interview 4 października - bardzo szybko biorąc pod uwagę to że mój case number to 52XX, spodziewałem się raczej koniec miesiąca
lucy79 Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 No to powodzenia wszystkim co juz maja terminy interview i tym co wciaz cierpliwie czekaja Czekamy tez na Wasze relacje z przebiegu rozmow i Waszych przygotowan do wyjazdu. Moj nr to 14XXX wiec pewnie do grudnia sobie poczekam, sporo czasu by pomyslec i przygotowac sie do amerykanskiej przyszlosci ... jaki stan wybrac itp itd Pozdrowionka dla wszystkich )
OLUDOMI Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 ja też czekam na relacje ja sobie dłużej poczekam bo nr to 23*** heh ile wkoncu kosztuje ta cała zielona karta ) jak już ktoś podsumował ????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.