nomad Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 zrobił się tutaj offtopic, nie kłoćcie się albo na priv i jak tam ? zmieniło się komuś ? dopiero dziś aplikuję na 2014 i czekam jak na zbawienie na wynik z 2013
ania j. Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 A ja już nie czekam na "dolosowanie"... Jutro jadę zrobić nowe zdjęcia i wysyłam. Apropo starych zdjęć - może ktoś nie zauważył -ale jak załączacie zdjęcie z zeszłego roku - jak się sprawdzi "właściwości" to jest tam data utworzenia zdjęcia. Nie wiem czy da się to jakoś zmienić. Jeśli nie to bałabym się, że skoro zdjęcie jest nieaktualne wg wymagań to przez taka głupotę zdyskwalifikują...
nomad Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 @ania j. ja zrobiłem nowe foto, tamto zostało w systemie na pewno... wydatek 15 zł (np. na płyte czy pendrive) to nie dużo, a dyskwalifikacja ..... szkoda żałować kasy i lepiej zrobić nowe, bo stawka gry duża a wszystkich nas łączy jeden cel - Stany Zjednoczone. Wiesz nie wiadomo, dzwoniłem do ambasady USA w Wawie i tam mówili że dolosowanie było, loteria zakończona ale dużo nie wiedzieli choć na stronie pisze jak byk żeby numery trzymać do 2013.IX. Dziwne bo w KCC inaczej mówią. Możliwe że kolejne numery będą uwalniać, ale pewnie się o tym nie dowiemy, bo nie wszyscy są zarejestrowani na tym forum.
ania j. Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Numeru nie wyrzucam ale i nie łudzę się już
pyśka Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 AniuJ, 'mam tak samo jak Ty' nie licze na cud, bo nie tedy droga. Numer moze sie przydac, nigdy nie wiadomo co moze wyjsc z tego zamieszania. Ja tez zamierzam w ten weekend uporac sie z nowym zgloszniem, fotki juz mam. Do tej pory czekalam tylko na obrone pracy mgr, jestem juz po, wiec z czystym sumieniem wpisze Master Degree:)
maciopa Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 @up - ostatni tydzień przed Wami. Nie odkładajcie na ostatnią chwilę. Serwery mogą być przeciążone. Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...... datę można wyedytować, ja jestem zwolennikiem wydania 15-20 zł i zrobienia nowych zdjęć (nawet jeśli nic się nie zmieniliśmy - no bo stare ludzie się już nie zmieniają tylko zmarszczek nam przybywa )
Patrix Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 kilka osob juz mówilo na róznych forach, ze jak ktos mial niewlasciwe zdjecie to na interview konsul dal im np 30 dni na zrobienie nowego i nie bylo wiekszych problemow
sly6 Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 tja tez czlowiek ,jesli tak myslicie to Twoja juz sprawa a jakie to bylo nie wlasciwe zdjecie?moze nie byly dobre wymiary,zle bylo tlo,,za to tez mozna isc z nowym zdjeciem..
Patrix Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 tja tez czlowiek ,jesli tak myslicie to Twoja juz sprawa a jakie to bylo nie wlasciwe zdjecie?moze nie byly dobre wymiary,zle bylo tlo,,za to tez mozna isc z nowym zdjeciem.. kobieta uzyla tego samego zdjecia co na poprzednie losowanie DV, czyli bylo starsze niz 12 miesiecy. Ale cala reszta byla ok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.