Skocz do zawartości

Wylot Do Usa

sabcia 85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Upchałem co się dało po walizkach, a resztę niestety zostawiłem w Polsce. Popularny tutaj jest Polamer, ja nie korzystałem z ich usług nigdy, ale jeśli bardzo Ci zależy na Twoich rzeczach to możesz sprawdzić tę firmę.

Dlaczego na stronie Polamer i Doma Shipping mowa jest tylko o wysyłkach z USA do Polski? W drugą stronę nie działają? o.O

• Odpowiedzi 159
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wychodzi na to, że taniej dopłacić za dodatkową sztukę bagażu (75 euro za 23 kg) niż słać coś Pocztą lub czymkolwiek innym.

Bilet mam kupiony! :) Trochę stres, że wyląduję na lotnisku, którego nie znam.

• 1 miesiąc później...
Napisano

od kilkunastu godzin jestem w usa :D chcialam przekazac wszystkim ladujacym w chicago na o'hare, ze to ze macie zolta koperte nic nie znaczy ;) trzeba czekac w kolejce dla visitors. moj narzeczony czekal w tej samej ze mna. pan CO zadal kilka pytan otworzyl koperte i pouczyl ze musze wyjsc za maz za konkretnie ta osobe a nie zadna inna ;) krotka rozmowa troche smiechu i juz!

Napisano

Witaj Aga po tamtej stronie mocy. Bardzo to pocieszające co napisałaś bo ja będę leciała do Chicago - o ile oczywiście dobrnę do końca całego procesu. :) . Mam nadzieję że kiedyś też napiszę że mam to już za sobą.

A teraz dużo melisy, bardzo dużo. Powodzenia

Napisano

od kilkunastu godzin jestem w usa :D chcialam przekazac wszystkim ladujacym w chicago na o'hare, ze to ze macie zolta koperte nic nie znaczy ;) trzeba czekac w kolejce dla visitors. moj narzeczony czekal w tej samej ze mna. pan CO zadal kilka pytan otworzyl koperte i pouczyl ze musze wyjsc za maz za konkretnie ta osobe a nie zadna inna ;) krotka rozmowa troche smiechu i juz!

A dlugo czeka sie w kolejce na lotnisku w chicago, bo to bedzie moj port of entry a z tego lotniska bede miala przesiadke do baltimore, zastanawiam sie ile czasu bedzie mi potrzebne zeby zdazyc na ten lot do baltimore

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...