LadyPiret Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 Jasne ja płaciłam za wizę na 2 tygodnie przed wizytą u lekarza i wtedy też umówiłam spotkanie super, dzieki za info zaplacone i rozmowa wyznaczona na 28 sierpnia mam tylko nadzieje, ze przy visa priority mialam wybrac non-resident, gdyz tak wlasnie zrobilam...
Sara Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 super, dzieki za info zaplacone i rozmowa wyznaczona na 28 sierpnia mam tylko nadzieje, ze przy visa priority mialam wybrac non-resident, gdyz tak wlasnie zrobilam... non -rezydent jest dla nierezydentów Polski, powinnaś wybrać resident (zakładam, że jesteś rezydentem PL)
LadyPiret Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 non -rezydent jest dla nierezydentów Polski, powinnaś wybrać resident (zakładam, że jesteś rezydentem PL) no swietnie, to popelnilam blad.... bylam pewna, ze to chodzi zupelnie o co innego.. powazny blad? Bede musiala jutro zadzwonic do ambasady edit: ok zadzwonilam na infolinie, pan udzielil mi informacji, ze nie jest to powazny blad i ze jest ok, mam sie nie denerwowac, bo jestem obywatelka PL
Laurka Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 Ja zupelnie nie rozumiem dlaczego tam nie ma zadnej adnotacji, zadnego komentarza, zadnego wyjasnienia odnosnie tego, czego to pytanie dotyczy. Ludzie nie rozumieja tego pytania. Po wszystkich telefonach na infolinie a propos tego pytania powinni sie juz dawno zorientowac, ze ludzie nie kumaja co to jest priorytet wizowy i resident non-resident w odpowiedzi. Cala masa ludzi zaznacza non-resident (ktore jest dla aplikantow z Bialorusi i kogo tam jeszcze obsluguja w Warszawie), bo nie wie czego wlasciwie to pytanie dotyczy!
LadyPiret Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 Ja zupelnie nie rozumiem dlaczego tam nie ma zadnej adnotacji, zadnego komentarza, zadnego wyjasnienia odnosnie tego, czego to pytanie dotyczy. Ludzie nie rozumieja tego pytania. Po wszystkich telefonach na infolinie a propos tego pytania powinni sie juz dawno zorientowac, ze ludzie nie kumaja co to jest priorytet wizowy i resident non-resident w odpowiedzi. Cala masa ludzi zaznacza non-resident (ktore jest dla aplikantow z Bialorusi i kogo tam jeszcze obsluguja w Warszawie), bo nie wie czego wlasciwie to pytanie dotyczy! ja wciaz zadaje sobie to pytanie, dlaczego nie ma chocby jakiejs mini instrukcji... Ale mam nadzieje, ze mimo wszystko dam rade, skoro tak mi na infolinii powiedzieli.. bo serio sie zestresowalam
Laurka Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2013 Nic sie nie stanie. Duzo osob przed Toba tak zaznaczylo. Nie przejmuj sie.
AgnieszkaS Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Ja tez na poczatku popelnilam ten blad umawiajac sie na rozmowe online, ale moglam to normalnie poprawic i wydrukowac potwierdzenie jeszcze raz
KasiaHania Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 Witam czy jeżeli ja staram się o wize i zabieram też córke to wnosic musze opłatę wizową za interview za 2 osoby? Czy nie majac jeszcze ni tylko NoA2 moge już zapłacić za przyszły interview?
KasiaHania Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2013 Senkjuu! a ja myślałam, że wizyta u lekarza to spory wydatek LOL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.