bartekr12 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Dziękuje serdecznie. Pozdrawiam ponownie i życzę sukcesy 1 maja.
mikun Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 sprawdziłem nawet w tym narzedziu na stronach rzadowych usa, wg mnie jest idealnie, co ciekawe przeczytaj na tym forum o zdjęciach gdzies bylo chyba wlasnie w tym watku albo w watku zdjęć, że osoby które wygrały twierdziły że ich zdjęcia nawet minimalnie nie spełniały wymogów !!!...także tam nikt z linjka nie mierzy co do setnych milimetra Jezeli Ciebie nie wylosuja to na pewno nie przez złe zdjęcie
mikun Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 mam pytanie czy te staystyki ile osob z jakiego kraju wysłało zgłoszenie na dv2014 juz były? moze ktos podac linka do tego
SuperTraveller Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Niestety, ciągle nie ma tych statystyk. Być może zostaną udostępnione w nadchodzącym tygodniu (w przypadku DV-2013 były dostępne już w grudniu).
rynr Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 może przez te dolosowanie mieli więcej roboty i statystyki będą później
guit Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Witajcie, ja również aplikowałem w tym roku, moja żona zresztą też Ostatni raz aplikowałem w 2002, udało się mojej mamie, która od tamtego czasu mieszka w USA. Jestem zdeterminowany, aby relokować całą rodzinę, zacząć tam nowe życie. Nie jestem już młody, niestety Ale potrzebowałem kilka razy polecieć tam, żeby się upewnić, że to będzie moje miejsce na Ziemi. Oczywiście wiem, jak to jest z szansą na wylosowanie! Zostaje tylko nadzieja, że może się uda. Tak sobie myślę, czy "loteria" opiera się wyłącznie na losowym wybieraniu spośród aplikacji z danego kontynentu? A może jeszcze patrzą na wiek i "skills"? Pozdrawiam, Zbyszek
haneczka019 Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Tak sobie myślę, czy "loteria" opiera się wyłącznie na losowym wybieraniu spośród aplikacji z danego kontynentu? A może jeszcze patrzą na wiek i "skills"? Pozdrawiam, Zbyszek Na to pytanie nikt ci nie odpowie (tzn chodzi mi o to, że wszelkie ewentualne odpowiedzi będą oparte tylko i wyłącznie na domysłach ).
rynr Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Oficjalna wersja jest taka, że każdy ma takie same szanse. W praktyce to zależy z jakiego kontynentu pochodzisz, bo są różne pule dla różnych kontynentów. Tyle wiadomo
Arti3 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, Jestem nowy na forum i może moje pytanie wyda się Wam banalne ale jeśli wylosuję zieloną kartę to ile czasu w roku MUSZĘ przebywać w USA , a ile mogę w Polsce? Z góry dziękuję za odpowiedź i liczę na wyrozumiałość.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.