Skocz do zawartości

Wybory Prezydenckie 2012-2016

anita25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Póki co na cnn 33-3 dla Mitta - zgwałcone przez ojców dziewczyny, szykujcie się do rodzenia! To przecież dar od boga!

[oczywiście szansa, że Obama wygra na szczęście pozostaje całkiem spora, niech tylko Florydę weźmie i można spać spokojnie]

Napisano

No dla mnie mają, jeśli ktoś ma takie poglądy, to raczej coś z jego głową jest niehalo

To co ludzie myślą o to co gadają to dwie rożne sprawy ;)

Głosowałam na Romneya i mam nadzieje że wygra. Nie jest idealnym kandydatem, ale wolę dac jemu szansę niż Obamie. Obama miał 4 lata i goowno zdziałał. Z góry uprzedzam że gadanie w stylu "Republikanie mu nie pozwolili" nie jest warte funta kłaków. Skoro tak, to prezydent USA w ogóle niepotrzebny ;) i nie ma znaczenia na kogo głosujemy :D

Napisano

To co ludzie myślą o to co gadają to dwie rożne sprawy ;)

Głosowałam na Romneya i mam nadzieje że wygra. Nie jest idealnym kandydatem, ale wolę dac jemu szansę niż Obamie. Obama miał 4 lata i goowno zdziałał. Z góry uprzedzam że gadanie w stylu "Republikanie mu nie pozwolili" nie jest warte funta kłaków. Skoro tak, to prezydent USA w ogóle niepotrzebny ;) i nie ma znaczenia na kogo głosujemy :D

Zgadzam sie z Tobą Jackie, Romney nie jest może z mojej bajki ale nie poparłbym prezydenta co przez 4 lata nic nie zrobił i absolutnie jest to oczywiste....

Wolałbym żeby obama próbował coś zrobic ale by mu nie wyszło nie ma wytłumaczenia dla totalnej bierności...

Co to za prezydent co w kampani nie mówi ze cos zrobi przez nastepne 4 lata bo wie ze nic nie zrobi i jego strategia to straszenie kontrkandydatem...

Napisano

Zgadzam sie z Tobą Jackie, Romney nie jest może z mojej bajki ale nie poparłbym prezydenta co przez 4 lata nic nie zrobił i absolutnie jest to oczywiste....

Wolałbym żeby obama próbował coś zrobic ale by mu nie wyszło nie ma wytłumaczenia dla totalnej bierności...

Co to za prezydent co w kampani nie mówi ze cos zrobi przez nastepne 4 lata bo wie ze nic nie zrobi i jego strategia to straszenie kontrkandydatem...

To i ja sie dolacze z glosem poparcia dla Romneya. Glosowac bede mogl dopiero w nastepnych wyborach i juz mnie wkurza jesli sie okaze ze akt naturalizacji dostalbym z podpisem Baracka....

Napisano

zreszta nie ma o czym mowic romney nie wygra w Ohio, pisałem juz wielokrotnie że nie wygra tych wyborów...natomiast nie mam watpliwości że pod koniec 2 kadencji obamy - jak wygra oczywiscie obama przebije busha w plebistycie na najgorszego prezydenta a amerykanie za 4 lata będa biedni jak nigdy dotad...

Napisano

To i ja sie dolacze z glosem poparcia dla Romneya. Glosowac bede mogl dopiero w nastepnych wyborach i juz mnie wkurza jesli sie okaze ze akt naturalizacji dostalbym z podpisem Baracka....

ale za to wielu nielegalnych latynosów sie cieszy bo barak im zapewnia stały pobyt czy tam obywatelstwo od razu w zamian za głosy, zyc nie umierac...

W Polskiej telewizji nie da sie oglądac tego wieczoru wyborczego....dziennikarze polscy sa wyjątkowymi debilami i potwierdzaja to wielokrotnie niby powtarzaja jak mantre swing statesa nic nie rozumieja...podniecają sie Arkansas dla Romneya!!! zła wiadomosc dla obamy przegrał w arkansas! a co to za niespodzianka?? a jaki ma to wpływ na te wybory to arkansas ktore zawsze glosuej na republikaniana?? nic kompletnie nie rozumieja....

te wybory to sa wybory w 6 lub 7 stanach reszta sie nie liczy jakbym mieszkał np w kaliforni lub texasie to bym nawet na wybory nie poszedł bo nie ma to znaczenia

Napisano

Bo nielegalni i lenie zawsze beda glosowac za tym, ktory obiecuje ze da. Do konca zycia nie sa w stanie pojac ze zeby miec trzeba na to zapracowac, za darmo nie ma nic... w zadnym kraju!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...