andyopole Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Za ile wracasz? Moja mamita przyjezdza pod koniec pazdziernika, wiec jak bedziesz wczesniej to mi przywiezc jakies smakolyki Aaaa, nie chce mi sie do NY jechac po paprykarz Wracam 17 pazdziernika. Cytuj
andyopole Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 (edytowane) 19 godzin temu, andyopole napisał: Wracam 17 pazdziernika. Dziś podszedłem do półki z konserwami. Były Paprykarz od czterech producentów i zgłupiałem. Ja akurat nie lubię tego cuda i się nie znam. Masz jakieś sugestie? Jeśli nie to samo wybiorę. Edytowane 26 Września 2017 przez andyopole Cytuj
quarterback87 Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 25 minut temu, andyopole napisał: Dziś podszedłem do półki z konserwami. Były Paprykarz od czterech producentów i zgłupiałem. Ja akurat nie lubię tego cuda i się nie znam. Masz jakieś sugestie? Jeśli nie to samo wybiorę. Andy, pokaż że masz gest i weź wszystkie cztery sprezentuj koleżance Cytuj
ilon Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 2 godziny temu, andyopole napisał: Dziś podszedłem do półki z konserwami. Były Paprykarz od czterech producentów i zgłupiałem. Ja akurat nie lubię tego cuda i się nie znam. Masz jakieś sugestie? Jeśli nie to samo wybiorę. Wybierz sam! <3 Cytuj
andyopole Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 OK. Ale. Będę też w Szczecinie, może tam będzie najprawdziwszy? Cytuj
karusek Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 18 minut temu, andyopole napisał: OK. Ale. Będę też w Szczecinie, może tam będzie najprawdziwszy? jedziesz do szczecina czy do szczeciny? :-P Cytuj
ilon Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 34 minuty temu, andyopole napisał: OK. Ale. Będę też w Szczecinie, może tam będzie najprawdziwszy? Moze! Andy, wybierz cos co sam chcialbys zjesc Cytuj
quarterback87 Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 Godzinę temu, karusek napisał: jedziesz do szczecina czy do szczeciny? :-P Do Szczecina po szczechę, bo wpadł na szczwany pomysł zmiany pokrycia dachowego na rodzinnym domu w Szczebrzeszynie. I szczo z tego? Cytuj
andyopole Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 1 godzinę temu, karusek napisał: jedziesz do szczecina czy do szczeciny? :-P Wykształconym ludziom duża litera na początku wyrazu powinna wskazywać że jest on (ten wyraz) nazwa własną i tym samym wykluczyć niezbyt mądre dywagacje. Cytuj
andyopole Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Godzinę temu, ilon napisał: Moze! Andy, wybierz cos co sam chcialbys zjesc Już pisałem, starając się zrobić to delikatnie że nie uważam się za znawcę w dziedzinie Paprykarza Szczecińskiego . Mówiąc wprost, zupełnie mi nie smakuje a tak naprawdę to go nie znoszę. edit: przywiozę Ci go bo lubię Ciebie, Ilonko. Edytowane 26 Września 2017 przez andyopole Skleroza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi