Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, ilon napisał:

Za ile wracasz? Moja mamita przyjezdza pod koniec pazdziernika, wiec jak bedziesz wczesniej to mi przywiezc jakies smakolyki :D 

Aaaa, nie chce mi sie do NY jechac po paprykarz :D 

Wracam 17 pazdziernika. 

Napisano (edytowane)
19 godzin temu, andyopole napisał:

Wracam 17 pazdziernika. 

Dziś podszedłem do półki z konserwami. Były Paprykarz od czterech producentów i zgłupiałem. Ja akurat nie lubię tego cuda i się nie znam. Masz jakieś sugestie? Jeśli nie to samo wybiorę. 

Edytowane przez andyopole
Napisano
25 minut temu, andyopole napisał:

Dziś podszedłem do półki z konserwami. Były Paprykarz od czterech producentów i zgłupiałem. Ja akurat nie lubię tego cuda i się nie znam. Masz jakieś sugestie? Jeśli nie to samo wybiorę. 

Andy, pokaż że masz gest i weź wszystkie cztery sprezentuj koleżance :D

Napisano
2 godziny temu, andyopole napisał:

Wybierz sam! <3

Napisano
Godzinę temu, karusek napisał:

jedziesz do szczecina czy do szczeciny? :-P

Do Szczecina po szczechę, bo wpadł na szczwany pomysł zmiany pokrycia dachowego na rodzinnym domu w Szczebrzeszynie. I szczo z tego?

Napisano
1 godzinę temu, karusek napisał:

jedziesz do szczecina czy do szczeciny? :-P

Wykształconym ludziom duża litera na początku wyrazu powinna wskazywać że jest on (ten wyraz) nazwa własną i tym samym wykluczyć niezbyt mądre dywagacje.

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, ilon napisał:

Moze! Andy, wybierz cos co sam chcialbys zjesc :D 

Już pisałem, starając się zrobić to delikatnie że nie uważam się za znawcę w dziedzinie Paprykarza Szczecińskiego . Mówiąc wprost, zupełnie mi nie smakuje a tak naprawdę to go nie znoszę. 

edit: przywiozę Ci go bo lubię Ciebie, Ilonko.

Edytowane przez andyopole
Skleroza