Fly 7 Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 cos na temat pracy jako ratownik http://www.emsa.ca.gov/jobs a co do innych spraw to Mariano opisal swoja historie w tym temacie,jak z praca,gdzie teraz mieszka itd Dzięki Cytuj
serafina Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Ratownicy medyczni z tego co ja się orientuje zarabiaja kiepsko. Mowię o tzw Emergency Medical Technician. Znajomy zarabia 11 - 12/h. Poza tym - znajomość języka musi być perfekt. Cytuj
Poznań Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Pewnie bym nie pytała o pomoc przy resume gdybym już paręnaście razy nie podchodziła do tematu z google i innymi pomocami Pozdrawiam i dzięki za poradę Cytuj
Magdalena S Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 http://forum.usa.info.pl/topic/23510-szukanie-pracy-pisanie-resume/ Cytuj
sly6 Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 np takie strony http://www.american.edu/careercenter/Resumes.cfm Cytuj
Fly 7 Napisano 27 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2015 Ratownicy medyczni z tego co ja się orientuje zarabiaja kiepsko. Mowię o tzw Emergency Medical Technician. Znajomy zarabia 11 - 12/h. Poza tym - znajomość języka musi być perfekt. Uuu myslałem ze lepiej W Polsce tez masakra zeby za takie pieniadze narażać życie ale cóż zrobic ... Cytuj
mariano85 Napisano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 andyopole- wow OSTRO pojechales POZNAN- poczytaj moje wczesniejsze wpisy, bo to jak to w zyciu nie zawsze jest kolorowo, ale z dobrym podejsciem, i ludzimi do okola na ktorych mozesz liczyc da sie wszystko, POWODZENIA, i pisz jak masz jakies pytania.Fly 7 co do pracy ratownika to nie mam pojeca o zarobkach ale ogolnie z tego co wiem to chyba nie ma tak zle, moje znajpme pielegniarki to maja bardzo dobrze ale nie wiem czy ratonicy to maja te same zarobki.I jeszcze na koniec.... pare osob pisalo mi na priv jak to wyglada z reperacja samochodow jakie to koszta itd wiec postaram sie w przyblizeniu cos napisac jak to wyglada z mojej perspektywy pracy w salonie VWJak kupujesz nowy samochod to masz gwaracje 60tys mil na engine i transmision na reszte jest 2 lata albo 20 moze 30 tyssa dwa darmowe service 10tys mil i 20k ( w 2014 bylo 30k za free) Ogolnie jak samochod jest juz po gwaracji godzina w service kosztuje $140 + czesci i w zaleznosci co sie popsulo na wszsytko jest cennik i ile trwa naprawa wiec cene powiedza Ci przed reperacja!i np: wymiana przednich czy tylnych klockow i tarcz to 1,5 godziny + czesciwymiana oleju + rotacja kol to 0.8 godziny + czesciwymiana opon i balance 1 godzina + cena oponi cos z grubej rury ... wlasnie dziaisj pracowalem nad wymiana skrzyni biegow 6.8 godziny + cena skrzyni biegow =$2000 +tax To tak w skrocie, moglem cos pomylyc ale tak mniej wiecj ogarnolem chyba Cytuj
Fly 7 Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Fly 7 co do pracy ratownika to nie mam pojeca o zarobkach ale ogolnie z tego co wiem to chyba nie ma tak zle, moje znajpme pielegniarki to maja bardzo dobrze ale nie wiem czy ratonicy to maja te same zarobki. A wiesz ile mniej wiecej zarabiają ? Cytuj
KaeR Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 A wiesz ile mniej wiecej zarabiają ? Pielęgniarka a ratownik to zupełnie inna para kaloszy. Według bieżących danych zarobki EMT to trochę ponad $30k rocznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi