kasia-125 Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Napisano 1 Września 2017 Sledze od samego poczatku :-) Udanego wypoczynku w Polsce :-) Cytuj
karusek Napisano 13 Września 2017 Zgłoś Napisano 13 Września 2017 Dnia 31.08.2017 o 19:52, karusek napisał: @mariano85 Milo sie czyta Twoje postepy na emigracji, pisz wiecej i odpowiedz mi na jedno pytanie, a w zasadzie na dwa. 1. Czy w San Francisco mozna kupić paprykarz szczecinski? 2. Czy orientujesz sie jaki jest rynek pracy dla Kreslarzy architektonicznych? Ponowie pytanie: Czy w San Francisco jest dobrze zaopatrzony sklep z polska zywnoscia? Cytuj
mariano85 Napisano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Września 2017 Karusek- nie wiem czy mozna kupic paprykarz Szczecinski (ale wydaje mi sie ze tak) w SF mamy Polski sklep o nazwie Seakor link:http://www.seakorpolishdeli.com/index.php/products Niestety nie mam pojecia jaki jest rynek dla Kreslarzy architektonicznych!Kasia-125 Pozdrawiam ! 1 Cytuj
karusek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Napisano 20 Września 2017 @Mariano dziekuje za niesatysfakcjonujaca odpowiedz. :-) Cytuj
Partners Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Dokładnie tak jak „marianom85” po znajomości masz super ciepła posadkę i wcale nie musisz mieć studiów skończonych i to prawda, że znajdzie się na rekrutacji 40 lepszych od np. Ciebie. U mnie w firmie nowego koordynatora już znaliśmy podczas rozpoczęcia rekrutacji. Właściciel firmy woli zatrudnić zaufanego/poleconego pracownika. Stąd tak ogólnie powszechne w USA listy referencyjne czy numery kontaktowe do polecających. Czasem łatwiej znajdziesz prace fizyczna dzwoniąc na numer z potykacza przy firmie (potrzebna pomoc albo cos takiego). Ja widziałem Kucharz $31.50/h. Pzdr. Edytowane 20 Września 2017 przez Partners Cytuj
ilon Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Zjadlabym sobie paprykarz szczecinski. Ma ktos i chce mi wyslac puszke? Cytuj
andyopole Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Zjadlabym sobie paprykarz szczecinski. Ma ktos i chce mi wyslac puszke? Gdybym miał to bym wysłał, może z Polski Ci przywiozę? OK. Przywiozę. Czy Ty czasem w ciąży nie jesteś? Takie jakieś zachcianki. Cytuj
karusek Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Zjadlabym sobie paprykarz szczecinski. Ma ktos i chce mi wyslac puszke? W Nowym Jorku to mozna kupic. łososiowy. I ogorki kiszone. Cytuj
ilon Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 1 godzinę temu, andyopole napisał: Gdybym miał to bym wysłał, może z Polski Ci przywiozę? OK. Przywiozę. Czy Ty czasem w ciąży nie jesteś? Takie jakieś zachcianki. Za ile wracasz? Moja mamita przyjezdza pod koniec pazdziernika, wiec jak bedziesz wczesniej to mi przywiezc jakies smakolyki 6 minut temu, karusek napisał: W Nowym Jorku to mozna kupic. łososiowy. I ogorki kiszone. Aaaa, nie chce mi sie do NY jechac po paprykarz Cytuj
karusek Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 (edytowane) 3 minuty temu, ilon napisał: Za ile wracasz? Moja mamita przyjezdza pod koniec pazdziernika, wiec jak bedziesz wczesniej to mi przywiezc jakies smakolyki Aaaa, nie chce mi sie do NY jechac po paprykarz wyslal bym Ci nawett caly karton, ale teraz jestem w Polsce i jak wroce do us to pewnie w inne miejsce. Tak ze przepraszam. :-) Edytowane 25 Września 2017 przez karusek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi