rafg Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 5 godzin temu, andyopole napisał: Kto to jest: narzyczony/narzyczona? Pożyczona narzeczona w slangu "greenpointowskim"? Oczywiscie, ze narzeczona/narzeczony 5 godzin temu, Roelka napisał: Nie wiem kto to jest narzyczony, ale "narzeczony " zawsze będzie twoim głównym sponsorem. Nie ważne czy zarabia za mało czy wcale. Co najwyżej możecie brać dodatkowego sponsora i ta osoba musi być 125% powyżej poverty line. I ta osoba wypełnia dodatkowy dokument. Wiesz moze jak ten dokument sie nazywa lub jego konkretne oznaczenie?
Gość Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 1 minutę temu, rafg napisał: Oczywiscie, ze narzeczona/narzeczony Wiesz moze jak ten dokument sie nazywa? Za bardzo sie na co-sponsorach nie znam, wiec niech mnie ktos poprawi - wypelnia rowniez i864? https://www.uscis.gov/forms/tips-filing-form-i-864-affidavit-support-under-section-213a-ina
rafg Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 2 minuty temu, Roelka napisał: Za bardzo sie na co-sponsorach nie znam, wiec niech mnie ktos poprawi - wypelnia rowniez i864? https://www.uscis.gov/forms/tips-filing-form-i-864-affidavit-support-under-section-213a-ina To raczej bedzie wlasnie to.Dzieki serdeczne
margherita_s Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 8 godzin temu, Roelka napisał: No to teraz biegiem zarabiać $$$ Taki mam zamiar!
jkb Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2018 16 godzin temu, rafg napisał: To raczej bedzie wlasnie to.Dzieki serdeczne I-131 wypelnia narzeczony i co-sponsor na etapie K1 (ambasada). I-864 wypelnia maz i co-sponsor na etapie AOS (juz w USA).
rafg Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2018 2 godziny temu, jkb napisał: I-131 wypelnia narzeczony i co-sponsor na etapie K1 (ambasada). I-864 wypelnia maz i co-sponsor na etapie AOS (juz w USA). Dzieki
aniala Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2018 Cześć, czy orientujecie się czy dokumenty takie jak zaświadczenie o niekaralności, akt urodzenia muszą być dostarczone do ambasady w wersji papierowej? Można teraz to załatwić i zapłacić przez internet, otrzymać je jako plik XML, a później np. zapisać na płycie.
Gość Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2018 7 minut temu, aniala napisał: Cześć, czy orientujecie się czy dokumenty takie jak zaświadczenie o niekaralności, akt urodzenia muszą być dostarczone do ambasady w wersji papierowej? Można teraz to załatwić i zapłacić przez internet, otrzymać je jako plik XML, a później np. zapisać na płycie. Wersja papierowa. Nikt nie będzie wkladal obcych płyt ani USB do urzedowego komputera.
aniala Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2018 Też tak myślę, ale czy jest to potwierdzona informacja?
margherita_s Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2018 Wersja papierowa. Oni to musza miec w takiej wersji, nie beda drukowac z plyty, ktora im dasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.