ilon Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2016 Ja dzwonilam wlasnie pod ten numer jak po wyslaniu dokumentow z NVC w ciagu kilku tygodni nie dostalam nic z Ambasady.
paula052787 Napisano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2016 Monia jak tam dodzwonilas sie, dowiedzialas sie cos? Dostalas numer sprawy?
MoniaS Napisano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2016 Dzwoniłam dziś, nareszcie jakaś kompetentna osoba ze mną rozmawiała. Pytałam o dokumenty czy są w ambasadzie i jeszcze ich niestety nie ma. Pani powiedziała,że mogą podać mi nr WRW, mogę zmienić adres ( bo się przeprowadziłam ) ale mogę zadzwonić do NVC i tam pytać o ten numer jeśli chcę go szybciej. A w ogóle pani stwierdziła,że petycja z 12 lipca zaakceptowana to jeszcze z wczesnie na dokumenty u nich - sprawdzała po nazwisku, zaproponowała żeby zadzwonić za tydzień.
jkb Napisano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2016 Mam nadzieje, ze poprosilas o ten numer WRW!
MoniaS Napisano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2016 No właśnie i o tym rozmawiałam z ta panią. Pytałam o dokumenty bo potrzebuje ten numer. Ale widać, że trzeba dzwonić do NVC albo poczekać do przyszłego tygodnia, jak ona mówiła.
lakierski Napisano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2016 Cześć! Jestem już w stanach od kilku miesięcy, po ślubie. Aos package wysłany wraz z pozwoleniem na pracę, received date: czerwiec 17, notice date: czerwiec 27. 18 lipca odbyłem biometrics appointment w St. Paul w Minnesocie. Czy ktoś się może orientuje ile czasu mniej więcej trzeba tu czekać na work permission. Bo oczywiście nie mogę się już doczekać.. I nie wiem czy już zacząć wysyłać CV. Pozdrawiam serdzecznie!
Gość Napisano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2016 Srednio jest to okolo 60 - 90 dni, z tego pamietam.
MoniaS Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Byłam dziś na badaniu RTG i WR i nikt nie chciał od mnie tego numeru WRW. Jak mniemam dopiero on potrzebny na wizycie u lekarza.
Asiula1982 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Byłam dziś na badaniu RTG i WR i nikt nie chciał od mnie tego numeru WRW. Jak mniemam dopiero on potrzebny na wizycie u lekarza. Fajnie ,ze juz znasz swoj numer, moj narzeczony jeszcze nie dzwonil do NVC, ale w sumie mnie az tak sie nie spieszy. Monia, a dostalas juz list z Warszawy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.