Gość Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 W USA. No i powodzenia w wojskowym zyciu. Mam nadzieje, ze nie przeszkadza ci jak dlugo jestes zdana na siebie.
MoniaS Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Dzięki serdeczne. Wiem, że z nimi łatwo nie jest ale jako Bliźniak potrafię poradzić sobie w różnych sytuacjach a co nas nie zabije to nas wzmocni. Muszę jeszcze nauczyć się używać broń
andyopole Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Znaczy te military id to coś w rodzaju naszego dowodu. Jak mniemam szanowny małzonek musi to wyrobić. A prawo jazdy mam zmieniam tylko na międzynarodowe bo tam gdzie będę mieszkać już wkrótce to jak nie samochodem to rowerem do sklepu czy do downtown. Roelka a jak podróżowałaś z paszportem na stare nazwisko bez problemów? Nie zmieniaj nazwiska, odpada masa problemow I wydatkow.
ilon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Tez sobie o tym pomyslalam.. Ale po fakcie.
sly6 Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Co do prawa jazdy to co innego pobyt jako turysta a co innego Wy juz prawie mające GC w ręku
Amy Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Nie zmieniaj nazwiska, odpada masa problemow I wydatkow. Dokladnie ja nigdy nie mialam zamiaru zmieniac i zostalam przy swoim, problem z glowy
andyopole Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Dokladnie ja nigdy nie mialam zamiaru zmieniac i zostalam przy swoim, problem z glowy Wiadomo jednak ze Smith czy Bush brzmi daleko bardziej światowo niż pospolity Kowalski.
ilon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Z drugiej strony jakbym nie zmieniala nazwiska i mieliby z mojego panienskiego zrobic mi mejla w robocie.. Biedni Ci, ktorzy chcieliby do mnie napisac :<
andyopole Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Z drugiej strony jakbym nie zmieniala nazwiska i mieliby z mojego panienskiego zrobic mi mejla w robocie.. Biedni Ci, ktorzy chcieliby do mnie napisac :< W firmowym email adresie mamy tylko imiona, mała kompania. Też mojego nikt nie wypowie ale adres wpisuje się tylko raz, potem już tylko forward.
Amy Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 W firmowym email adresie mamy tylko imiona, mała kompania. Też mojego nikt nie wypowie ale adres wpisuje się tylko raz, potem już tylko forward. A u mnie w pracy nikt nie ma problemu z wymowa powtarzam moje imie i nazwisko, az sie naucza wymawiac i pisac poprawnie malo kto juz teraz robi bledy sa gorsze, bardziej udziwnione imiona, ktore szczegolnie upodobali sobie afro-amerykanie moje to jest przy ich pikus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.