Jackie Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Mieszkamw Ameryce odkładnie w Chicago od 3 lat A w Polsce to pewnie teraz na wakacjach jesteś.
Joyanna Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Mieszkamw Ameryce odkładnie w Chicago od 3 lat I juz obywatelstwo ma tam on pewnie po wujku dostal Po takim poscie kazdy kto sie wacha leciec do Ameryki niech sie nawet nie zastanawia,pakujcie sie ludzie i przylatujcie tu gdzie jest lepiej z cenami i podatkami .
sly6 Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 nikt tez nie zauwazyl mieszka u Wujka a wiec moze placi za swoje utrzymanie lub tez nie lub....placi malo
Sleak Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Jeszcze co do Latynosów to chodziło mi o nielegalnych-oni naprawdę mają ciężko, a nie o legalnych, którzy sobie normalnie żyją. Weźcie też pod uwagę, co można robić na czarno. Nigdzie nie awansujesz z np. sprzątania chodników bez GC...
jkb Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Owszem, mają ciężko, ale to był ich wybór, by takie życie rozpocząć...
kzielu Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 A w Polsce to pewnie teraz na wakacjach jesteś. LOL ip mial z Polski ?
pelasia Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 LOL ip mial z Polski ? Moze maniek zmienil nika i komputer aby sobie samemu wsparcie dac
Joyanna Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Moze maniek zmienil nika i komputer aby sobie samemu wsparcie dac A moze jest juz w USA i obywatelem sie wlasnie zostal
Paulina_89 Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 A w Polsce to pewnie teraz na wakacjach jesteś. A możliwe, że w PL siedzi, skoro napisał "mam TAM obywatelstwo" inaczej by chyba napisał, że mam TU (gdyby siedział w Chicago) Chociaż ja tylko interpretuję jak jest napisane a jak napisał autor posta to już inna sprawa ostatnio od młodzieży nie można wymagać nawet pisania w sposób zrozumiały a potem zarzucają Ci, że nie potrafisz "CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.