haneczka019 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Zabawne ; d Ano , dlatego się śmiejemy .
SuperTraveller Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Jestem szczerze przekonany o tym, że owa dziewczyna również jest bardzo wdzięczna za udzieloną jej pomoc. Kto wie, może z tej radości dozna rozdwojenia jaźni...
ilya_ Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 przeciez administratorstwo tego forum moze chyba ogarnac czy te 2 nicki to ta sama osoba.... tak jak bylo w przypadku pewnego pana z Ohio juz kiedys tam...
c4r0 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Tylko tak na prawdę po co? Jak ktoś chce się bawić w tajniaczenie to niech się bawi
sly6 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 nie TY wodnik zasada forum jest taka ze nie pisze sie z 2 nickow ..chyba ze ktos zapomnial hasla do konta da sie zobaczyc prawie wszystko
Paulina_89 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Ludzie mnie nieustannie zadziwiają , ciekawe czy, aż tak im się nudzi, czy raczej tak dla zabawy... a może jedno i drugie? Teraz poniższy wątek sylwi vel kokosza jeszcze bardziej mnie bawi http://forum.usa.inf... kroku__st__100 hmmm podejrzana sprawa ... kto na forum specjalnie rejestrowal by sie tylko po to, zeby bronic innej dziewczyny badz tez dziekowac za udzielenie jej odpowiedzi dziwny jest teeeeeen swiat jutro zakladam drugie konto, zeby miec swojego wiernego sojusznika, ktory mnie zawsze obroni, nigdy nie bedzie mial innego zdania niz ja, ktory w razie potrzeby za mnie podziękuje, kiedy ja nie bede miec czasu
sly6 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 nalezy miec duzooo szczescia lub tez byc znanym dobrze na forum aby takie cos dostac ..ale i wtedy bedzie roznie tak dziwny jest ten swiat no ale
haneczka019 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 hmmm podejrzana sprawa ... kto na forum specjalnie rejestrowal by sie tylko po to, zeby bronic innej dziewczyny badz tez dziekowac za udzielenie jej odpowiedzi dziwny jest teeeeeen swiat jutro zakladam drugie konto, zeby miec swojego wiernego sojusznika, ktory mnie zawsze obroni, nigdy nie bedzie mial innego zdania niz ja, ktory w razie potrzeby za mnie podziękuje, kiedy ja nie bede miec czasu Tylko, uważaj, żeby ten sojusznik nie zaczął ci bruździć na forum, jak się stosunki między wami popsują .
Paulina_89 Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 jeszcze by wszystkie moje sekrety wygadała, bo przeciez wszystko o mnie wie chyba nie ma nic gorszego niz obrazone alter ego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.