Skocz do zawartości

sylwia12198

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ludzie mnie nieustannie zadziwiają :o, ciekawe czy, aż tak im się nudzi, czy raczej tak dla zabawy... a może jedno i drugie?

Teraz poniższy wątek sylwi vel kokosza jeszcze bardziej mnie bawi :D

http://forum.usa.inf... kroku__st__100

hmmm podejrzana sprawa ... kto na forum specjalnie rejestrowal by sie tylko po to, zeby bronic innej dziewczyny badz tez dziekowac za udzielenie jej odpowiedzi :D dziwny jest teeeeeen swiat ;)

jutro zakladam drugie konto, zeby miec swojego wiernego sojusznika, ktory mnie zawsze obroni, nigdy nie bedzie mial innego zdania niz ja, ktory w razie potrzeby za mnie podziękuje, kiedy ja nie bede miec czasu :D

Napisano

nalezy miec duzooo szczescia lub tez byc znanym dobrze na forum aby takie cos dostac ..ale i wtedy bedzie roznie

tak dziwny jest ten swiat no ale :)

Napisano

hmmm podejrzana sprawa ... kto na forum specjalnie rejestrowal by sie tylko po to, zeby bronic innej dziewczyny badz tez dziekowac za udzielenie jej odpowiedzi :D dziwny jest teeeeeen swiat ;)

jutro zakladam drugie konto, zeby miec swojego wiernego sojusznika, ktory mnie zawsze obroni, nigdy nie bedzie mial innego zdania niz ja, ktory w razie potrzeby za mnie podziękuje, kiedy ja nie bede miec czasu :D

Tylko, uważaj, żeby ten sojusznik nie zaczął ci bruździć na forum, jak się stosunki między wami popsują :D .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...