Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 531
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 godzinę temu, cee napisał:

To wpisz Toruń. Miasto w którym dokument został wydany a nie przez kogo.

Jesli Torun to ojciec dyrektor a nie jakis tam wojewodzina.  :)

Wpisz Bydgoszcz bo to jest miejsce WYDANIA dokumentu a nie miejsce wreczenia paszportu do rak.

Napisano

Kłócić się nie będę, ale mam podobną sytuację i wpisywałem zawsze swoje miasto gdzie składana była aplikacja czy odbierany był dokument. Mamie wypełniłem wniosek ds160 niedawno i też wpisałem swoje miasto jako miejsce wydania. Po za tym uważam że to jest taka blachostka I nie należy do tego przywiązywać żadnej wagi. Wpisz Bydgoszcz albo Toruń i nie spinaj się tak bo na rozmowie jajko zniesiesz

Napisano
9 godzin temu, andyopole napisał:

Jesli Torun to ojciec dyrektor a nie jakis tam wojewodzina.  :)

Wpisz Bydgoszcz bo to jest miejsce WYDANIA dokumentu a nie miejsce wreczenia paszportu do rak.

Gdyby było wpisane "ojciec dyrektor", to bym nie zadawała pytań :D 

Dokładnie punkt, w którym odbierałam, nazywa się: "Kujawsko-Pomorski Urząd Wojewódzki w Bydgoszczy, Delegatura w Toruniu, Oddział Paszportów". Więc w sumie kij wie, gdzie ten paszport wydano. Mi logika podpowiadała, że jednak Bydgoszcz, i tak też wpisałam we wniosku. Choć to sprawa nieco skomplikowana, bo w moim województwie tak jakby dwa miasta sprawują władzę.

3 godziny temu, cee napisał:

Kłócić się nie będę, ale mam podobną sytuację i wpisywałem zawsze swoje miasto gdzie składana była aplikacja czy odbierany był dokument. Mamie wypełniłem wniosek ds160 niedawno i też wpisałem swoje miasto jako miejsce wydania. Po za tym uważam że to jest taka blachostka I nie należy do tego przywiązywać żadnej wagi. Wpisz Bydgoszcz albo Toruń i nie spinaj się tak bo na rozmowie jajko zniesiesz emoji1.png

Może po prostu przyjmują wszystkie wersje, byle bliżej prawdy ;) Gdybym np. wpisała Katowice albo nawet Kabul, to pewnie mieliby jakieś objekcje ;) 

Dobra, jestem spokojniejsza - i o to chodziło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Wam za pomoc! :)

Napisano

Ja ostatnio tez sie glowilam jak odprawialam sie online. Bo organ wydajacy to byla Ambasada w Waszyngtonie, a w sumie to ten paszport nie wiem gdzie robili. Anyway, nie pamietam juz co tam wpisalam, ale bylo ok :D 

Napisano
3 godziny temu, ilon napisał:

Ja ostatnio tez sie glowilam jak odprawialam sie online. Bo organ wydajacy to byla Ambasada w Waszyngtonie, a w sumie to ten paszport nie wiem gdzie robili. Anyway, nie pamietam juz co tam wpisalam, ale bylo ok :D 

Ach, to my takie skrupulatne :D

Napisano
6 godzin temu, ilon napisał:

W jakiej konfuzji beda Brytyjczycy po Brexicie. Ichnie nowe paszporty brytyjskie, juz bez unijnych gwiazdek beda produkowane bodaj we Francji albo Holandii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...