jkb Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Takze jest wiele sposobow aby ominac prawo, np: sztuczne penisy.
pelasia Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2013 sztuczne penisy wypełnione moczem osoby niepalacej i podczas pobierania probki wyglada to bardzo realistycznie. Podobno nawet nie cieżko je dostać. Amerykanie są dość kreatywnym narodem, no ale płeć piękna ma zawsze pod górkę Jkb ja nie wiem o jakich Ty sztucznych penisach myślisz
jkb Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2013 Jkb ja nie wiem o jakich Ty sztucznych penisach myślisz Po prostu przeczytałem sztuczne penisy i omijanie prawa w jednym zdaniu i trochę mnie zatkało Ja generalnie nie myślę o żadnych penisach, sztucznych czy też prawdziwych http://tinyurl.com/blzsm74
ilya_ Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 no ja wlasnie mialem takie cos po 1 przeczytaniu co w obrazku powyzej, tylko, ze kolor inny. pomaranczowy. a palenie ? Rab Robson Bardzo dobrze, ze myslisz o tym jeszcze zanim wyemigrujesz. To bardzo wazna rzecz. Wiele emigrantow wybiera stan, ze wzgledu na buchanie gandzi legalnie.
Ras Bobson Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 Ras*. A co myślicie o Denver w Kolorado? Jak tam z pracą i w ogóle?
kzielu Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 A na badaniach przed interview nie robia czasu screeningu ? W niektorych krajach na pewno robia, nie wiem czy w Polsce tez...
lochraven Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 Nie robią w PL. Przynajmniej nie robili w 2011.
Ras Bobson Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 A słyszałem o obywatelstwie które można dostać za 3 letnią służbę w armii. Jak to z tym jest? Co trzeba mieć żeby cię przyjęli?
KaeR Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 Było już w innym wątku. Wydaje mi się, że jest dłużej niż trzy lata. Na enlisted musisz mieć zielona kartę. Na oficera obywatelstwo.
lochraven Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 Jak się zaciągniesz do wojska, to obywatelstwo możesz się starać po 1 dniu służby. Ja jestem z tym na bieżąco to ci mogę wytłumaczyć co i jak, sam wyjeżdżam na boot camp za 2 tygodnie. Ale wtedy to zapomnij o jakimkolwiek paleniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.