serafina Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 jkb a pracujesz może jako informatyk lub w pokrewnym zawodzie? w taki razie faktycznie nie miałeś problemów z pracą. Co może tam robić filolog ang? sprzątać kible na lotnisku tylko
kzielu Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 San Diego tanie nie jest (jak cała CA) i zakorkowane jak na moje standardy. Aczkolwiek pod względem okolicy i pogody SoCal wymiata....
serafina Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 a jak z pracą? czy łatwo dostać pracę np gdzieś w sklepie? czy znasz jakieś agencje pracy?
sly6 Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 prace w sklepie?tutaj jedna osob dostala prace szybko,ale tez szybko ta prace zakonczyla z braku porozumienia w pracy. jak widac szybko znajdziesz prace taka a czy ja utrzymasz to zalezy od Ciebie a umiesz w Polsce szukac pracy?chodzic,pytac,wysylac CV?
KaeR Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 a jak z pracą? czy łatwo dostać pracę np gdzieś w sklepie? czy znasz jakieś agencje pracy? Do sklepów to z ulicy się wchodzi, ale to to nie jest fajna praca. Moja dziewczyna zmieniała pracę w sklepach co dwa miesiące. Na raz pracowała w trzech bo z godzinami było różnie. No i ludzie, którzy tam pracują. Śmietanka to to nie jest. Do tego dochodzi stawka minimalna.
serafina Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 od 4 lat mam stałą pracę, tez pracuję na pół etatu w weekendy w innej firmie. Jak szukałam pracy po studiach raczej nie miałam problemu. Raczej jestem dobrym pracownikiem, więc co? znajdę pracę bez problemu? Oj raczej mi się nie wydaje że będzie słodko i różowo
sly6 Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 pewnie ze nie bedzie slodko ani tez rozowo jak umiesz szukac,isc do pracy po nizej kwalifikacji i isc dalej to jedz
jkb Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 jkb a pracujesz może jako informatyk lub w pokrewnym zawodzie? Jak najbardziej. Jak juz mowilem, sporo zalezy od zawodu. A ten zalezy od zyciowych wyborow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.