Joanna30 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 To zależy, co to za błąd. A jeśli masz już wyznaczony termin spotkania, to wysyłanie czegokolwiek do KCC nie ma sensu.
URSA MAIOR Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 To zależy, co to za błąd. W punkcie 3 nie wpisałem swojego imienia z polskimi znakami
kzielu Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 W punkcie 3 nie wpisałem swojego imienia z polskimi znakami Bez najmniejszego znaczenia.
lunka1990 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej mam pytanie czy jesli jest sie obywatelem 2 panstw i sie mieszkalo w tych panstwach ( 14 lat w jednym, 9 w drugim) czy trzeba wsyztskie takie same papiery (paszporty obydwa etc...)
mi0706 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 potrzebujesz z obydwu krajów zaświadczenie o niekaralności.
sly6 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 masz miec wazny paszport na badania medyczne oraz na rozmowe
viciu080 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 viciu jaki jej szwagierka ma numer viciu troche jestes na tym forum i mamy w dv 2013 takie przypadki odmow i kto moze miec problem Czasami jest to formalnosc ,masz byc pewny po co lecisz,co chcesz robic i ze nie bedziesz obciazeniem dla systemu pomocy spolecznej No tak szwagierka Jestem faktycznie już parę miesięcy ale nie zagłębiałem się w DV 2013 dlatego sorry było za to pytanie ale trochę tych stron tam jest i nie wiem czy dam radę przeczytać wszystkiego, dobrze by było gdyby jakiś forumowy guru założył temat a w nim w pierwszym poście wszystkie niezbędne informacje dotyczące rozmowy, żeby uniknąć tych samych pytać, łącznie z przypadkami odmów Z tym socjalem to nie jest tak że podpisuję coś czym zrzekam się pobierania jakiegokolwiek zasiłku? Tak gdzieś czytałem.....
zozolka Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam Mam pytanie... w Biuletynie są daty interview ale numery zaczynają się od 2013EU.......... a kiedy będą te 2014EU ...... ? hm....
Joanna30 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 O jakim biuletynie mówisz? Jeśli o visa buleltin, to tam nie ma żadnych numerów 2013EU... We wrześniowym biuletynie jest za to pokazane, że w DV-2013 wszystkie petycje są rozpatrywane na bieżąco oraz są podane przewidywane numery z DV-2014 na październik. Rok fiskalny zaczyna się w październiku i kończy we wrześniu. Tylko w tym przedziale czasowym można otrzymać wizę z loterii w danym roku. dobrze by było gdyby jakiś forumowy guru założył temat a w nim w pierwszym poście wszystkie niezbędne informacje dotyczące rozmowy, żeby uniknąć tych samych pytać, łącznie z przypadkami odmów No to masz okazję się wykazać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.