Michalek Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Dzieki. Codziennie sprawdzam i skrzynke i status na tej stronie. Jak do tej pory zadnych informacji o rozmowie.
viciu080 Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 viciu moze zacznij czytac forum dobrze i zobaczys skad musisz miec takie zaswiadczenie,ze z Polski to z 1 miejsca sie to bierze bo zaraz ktos cos zle przeczyta,zrozumie i bedzie problem na forum Ok spoko ale gwarantuje Ci że takie pytanie na pewno jeszcze nieraz padnie Wezmę świadectwo liceum oraz dyplom na wszelki wypadek ale czy wystarczy samo świadectwo czy wyniki z matury również jako że zdawałem nową maturę?
leszekny Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Dzieki. Codziennie sprawdzam i skrzynke i status na tej stronie. Jak do tej pory zadnych informacji o rozmowie.To pozostaje Ci zadzwonic do Kentucky
Michalek Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Zadzwoniłbym, ale się nie dogadam niestety, bo mój angielski jest dość słaby. Pozostaje chyba tylko czekać.
pilkarzyk9 Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Witam. Czy jest taka mozliwość, że mogę nie dostac w ogóle zaproszenia na rozmowę z konsulem? Mam numer chyba dość niski 4xxx, dokumenty wyslalem do ambasady w maju, ale na rozmowe jeszcze zaproszenia nie dostalem. Jest sie juz czym martwić czy czekac w spokoju? Wysłałeś papiery do ambasady? raczej powinieneś wysłać je do Kentucky. Pewnie dlatego nie zostałeś wezwany na rozmowę
Michalek Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Wysłałem na ten adres: United States Department of StateKentucky Consular Center3505 North Highway 25WWilliamsburg, KY 40769U.S.A W lipcu wysłałem do nich e-mail z zapytaniem czy dokumenty moje dotarły i dostałem odpowiedź, że moje dokumenty zostały przyjęte. Treść tej wiadomości: Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow severalweeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on casenumbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
sly6 Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 pilkarzyk dobre pytanie co do Ambasady, michalek,pozostaje czekac viciu mnie chyba juz nic nie zdziwi ,za duzo widzialem roznych pytan i kazde wazne i istotne dla kogos
leszekny Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Michałek jest jeszcze jedna strona na której możliwe ze pojawia się terminy interview dla dv2014 w Polsce http://poland.usembassy.gov/mobile//poland/appointment.html Sprawdzaj czasami tez tutaj
leszekny Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Witam Jest już VB november Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately AFRICA 13,000 Except: Egypt 7,300 Ethiopia 7,300 Nigeria 7,500 ASIA 2,500 EUROPE 9,800 NORTH AMERICA (BAHAMAS) 4 OCEANIA 375 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 600 Niestety potwierdziło się, że dla Europy 9800
pilkarzyk9 Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Wysłałem na ten adres: United States Department of State Kentucky Consular Center 3505 North Highway 25W Williamsburg, KY 40769 U.S.A W lipcu wysłałem do nich e-mail z zapytaniem czy dokumenty moje dotarły i dostałem odpowiedź, że moje dokumenty zostały przyjęte. Treść tej wiadomości: Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow severalweeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on casenumbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed. Jak już się wyjaśni co z twoja rozmową to daj znać. Trochę to dziwne że nie dostałeś jeszcze terminu rozmowy w ambasadzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.