Paulina_89 Napisano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2018 54 minuty temu, margherita_s napisał: Dokladnie. Sama wiedziala, na co sie pisze. Mogla bardziej poprzebierac i zwiazac sie z kims bogatszym i bezdzietnym, ale widocznie czas ja gonil, kariera najwazniejsza Z tym przebieraniem pewnie tez nie bylo latwo, bo ona sama ma bagaz w postaci potomka i nie kazdemu marzy sie nianczyc i utrzymywac cudze dziecko. w ogole rozwala mnie fakt, ze kobieta z dzieckiem rzada od faceta zeby to ona i jej dzieciak byl dla faceta top priority i zeby ona czasem nie byla w priorytetach na rowni z jego dziecmi tylko wyzej. Straszna baba.
ilon Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 W ogole! Dzisiaj glupia sie zorientowalam, ze prawie od roku mam dostep do live telewizji na hulu i wszystkich kanalow! Kurde, czlowiek w niewiedzy zyl taki czas. W zime ktos mi sie tam zalogowal na swoim profilu i w sumie uzywalam tego tylko do seriali, a tu mi moj sasiad powiedzial, ze tam wszystko jest. A niby milenialsi tacy ogarnieci Wiec kiedy moge sobie ogladac te 90 day fiance? Teraz sobie walne grafik i powiesze na lodowke
margherita_s Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 7 godzin temu, ilon napisał: W ogole! Dzisiaj glupia sie zorientowalam, ze prawie od roku mam dostep do live telewizji na hulu i wszystkich kanalow! Kurde, czlowiek w niewiedzy zyl taki czas. W zime ktos mi sie tam zalogowal na swoim profilu i w sumie uzywalam tego tylko do seriali, a tu mi moj sasiad powiedzial, ze tam wszystko jest. A niby milenialsi tacy ogarnieci Wiec kiedy moge sobie ogladac te 90 day fiance? Teraz sobie walne grafik i powiesze na lodowke Super! W kazda niedziele o 20:00
margherita_s Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: Tylko Hulu nie ma 90 DF... Ale @ilon pisala, ze ma dostep do telewizji live, czyli tez do TLC, wiec moze 90DF ogladac przez TLC wlasnie.
ilon Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 Haha dalej nie mialam czasu ogarnac jakie mam tam kanaly ale zerkne jutro czy jest TLC
andyopole Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Haha dalej nie mialam czasu ogarnac jakie mam tam kanaly ale zerkne jutro czy jest TLC @ilon w tygodniu ma więcej czasu niż w weekend. Chyba muszę nawiązać łączność z Szanowna Matulą tej Pani.
ilon Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: @ilon w tygodniu ma więcej czasu niż w weekend. Chyba muszę nawiązać łączność z Szanowna Matulą tej Pani. Pewnie szczailes moja mame na FB i teraz szukasz pretekstu zeby nawiazac lacznosc, wiec go ahead
Paulina_89 Napisano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2018 Nie wiem czy prawda czy nie bo nie chce mi sie weryfikowac ale chyba ktos stracil wspolprace przez swoje zachowanie na 90day:
Paulina_89 Napisano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2018 Z ostatniego odcinka wynika, ze ta cala Leida gubi sie w zeznaniach. Najpierw mowi, ze sie zmusza do malzenstwa z Erikiem zeby zostac w USA, poniewaz ma tutaj szanse na rozwoj w medical field. W kolejnym odcinku mowi Erikowi, ze dla niego zostawila rodzine i porzucila kariere w medical field ... no to jak w koncu bo to sie kupy nie trzyma? Z odcinka na odcinek zachowuje sie gorzej. Nie wiem jak mozna powiedziec o dzieciach partnera, ze one nikogo nie obchodza...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.