serafina Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Serce nie sluga. Ja z tego powodu tez mieszkam w Kolorado. Ciocię tam mam
serafina Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No pewnie A dalej jak mi się potoczy to jedna wielka niewiadoma
Paulina_89 Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No pelasiu, twoj maz jest najwyrazniej nieprzecietny! No to mój chyba też, bo on koniecznie chce do Europy być przeniesionym. Niby tłumaczy to większą kasą, ale jesmu podoba sie perspektywa podrózowania po roznych krajach polozonych obok siebie. Podoba mu sie tez komunikacja miejska. A ja np. na samą myśl, że mieliby nas przenieśc spowrotem do Niemiec to mi sie ciezku na serduchu robi z rozpaczy Wolałabym Włochy jak już koniecznie do tej Europy chce moj maz pojechac na te pare lat.
serafina Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No to mój chyba też, bo on koniecznie chce do Europy być przeniesionym. Niby tłumaczy to większą kasą, ale jesmu podoba sie perspektywa podrózowania po roznych krajach polozonych obok siebie. Podoba mu sie tez komunikacja miejska. A ja np. na samą myśl, że mieliby nas przenieśc spowrotem do Niemiec to mi sie ciezku na serduchu robi z rozpaczy Wolałabym Włochy jak już koniecznie do tej Europy chce moj maz pojechac na te pare lat. Zgaduję że mąż wojskowym jest?
serafina Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Wiecie, jeżeli chodzi o amerykańskich mężów Polek, to wydaje mi się że uogólniając oni mają bardziej "otwarte umysły" na inne kraje i kultury
katlia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sam fakt ze ozenili sie z cudzoziemkami to znak ze maja bardziej "otwarte umysly" na inne kraje. Ale nie zapominaj, ze to kraj imigrantow, wiec az tak nie jest to tu dziwne
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 A jak tu sie oprzec ladnej buzi z fajnym polskim akcentem
sly6 Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Katlia wlasnie gorzej ze same Amerykanki nie sa takie juz otwarte no ale to nie temat teraz o tym aby pisac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.