Skocz do zawartości

Dv2015 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2015?  

173 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2015?

• TAK
      41
    • NIE
      132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam wszystkich!

Postanowiłem się zarejstrować na tym forum, ponieważ za drugim razem z żona ustrzeliliśmy dublet - 2015EU00038xxx i 2015EU00042xxx :D i pewnie w ciągu całej procedury wizowej będzie okazja wymienić doświadczenia.

Wszystkim którym się nie udało, życzę powodzenia w DV2016!

Napisano

Witam wszystkich!

Postanowiłem się zarejstrować na tym forum, ponieważ za drugim razem z żona ustrzeliliśmy dublet - 2015EU00038xxx i 2015EU00042xxx :D i pewnie w ciągu całej procedury wizowej będzie okazja wymienić doświadczenia.

Wszystkim którym się nie udało, życzę powodzenia w DV2016!

Super!Gratuluje :)

Dubel to żadkość więc szczęsciarze z Was ;)

Nie wiadomo czy DV2016 wogóle się odbędzie.Ale jestem optymistycznie nastawiona :P

Pozdrawiam

Napisano

Witam, udało się za 3 razem 2015EU..43xxx (trochę daleki numerek , ale jestem dobrej myśli) małe pytanko tylko, na aplikacji do losowania braciszek wysłał mi adres mojego zamieszkania, a mam inny adres zameldowania, jakieś problemy to będzie stwarzać przy wypełnianiu ds 260?? Pozdrawiam

Napisano

Witam, udało się za 3 razem 2015EU..43xxx (trochę daleki numerek , ale jestem dobrej myśli) małe pytanko tylko, na aplikacji do losowania braciszek wysłał mi adres mojego zamieszkania, a mam inny adres zameldowania, jakieś problemy to będzie stwarzać przy wypełnianiu ds 260?? Pozdrawiam

To żaden problem, nie masz się czym martwić.

Napisano

To żaden problem, nie masz się czym martwić.

fajnie , tylko adresik wpisywać ten co na aplikacji? czyli zamieszkania?

Napisano

fajnie , tylko adresik wpisywać ten co na aplikacji? czyli zamieszkania?

W zgłoszeniu było napisane Mailing Address. Nie wiem jak w ds260, w ds230 widze Present address, czyli wg mnie obecny adres zamieszkania. Posługiwać się i tak będziesz tylko paszportem, gdzie nic o tym nie ma, więc adres nie powinien mieć takiego znaczenia. Dla pewności ja jako Present Address podam adres zameldowania, taki jak będę miał na zaświadczeniu o niekaralności.

Napisano

2x nie
1x tak (dla mnie)

cn poniżej 250-tego. :)

ds-260 wysłane, (elektronicznie, bo było napisane że form papierowych nie akceptują)
przy odrobinie szczęścia na początku przyszłego roku fruuuuuu.. :)

Napisano

Udalo sie !!! Za 2 podejsciem. moj nr CN to 32XXX . Ktos wie moze kiedy mozna sie mniej wiecej spodziewac rozmowy? To chyba wysoki numer ?Chociaz na 125tys. wylosowanych moze nie taki wysoki ? Jezeli jednak jest wysoki,czy to oznacza ze moge sie nie dostac ? Bo juz zostana do tego czasu wszystkie wizy wydane ? Bede wdzieczny za odp. I chetnie pogadam w innym temacie z kims kto rowniez planuje jechac bo dostalem dla 1 osoby, jesli jest ktos kto rowniez by sam jechal to chetnie pogadam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...