Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mam takie pytanie, nie wiem czy w tym watku uzyskam odpowiedź ale bardzo mnie to ciekawi. Ile czasu upływa od rozmowy w ambasadzie do możliwosci wyjazdu ?Tzn kiedy wiza faktycznie staje się ważna i wszelkie formalnosci są zakończone ?

Napisano

jest ważna przez max 180 dni od badań.

czyli mam 6 miesiecy na wjazd do USA od wykonania badan ? O ile wiza zostanie mi przyznana oczywiscie na rozmowie. W takim razie ile mniej wiecej czeka sie na otrzymanie paszportu z wiza od dnia rozmowy ?

Napisano

czyli mam 6 miesiecy na wjazd do USA od wykonania badan ? O ile wiza zostanie mi przyznana oczywiscie na rozmowie. W takim razie ile mniej wiecej czeka sie na otrzymanie paszportu z wiza od dnia rozmowy ?

koło tygodnia :). Tak masz 6 miesiecy od daty wykonania badań, dlatego badania robi się dopiero na kilka dni przed rozmową :)

Napisano

mam pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi widziałem że ludzie pytają o przełożenie terminu na późniejszy a czy jest możliwość ustalenia szybszego terminu bo np. jakiś dzień się zwolnił czy coś ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...