Aplikant1984 Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Napisano 8 Maja 2015 Przepraszam oczywiście "à propos". a szkoda ze nie czytasz nie czytam bo ja innych forach nie nauczę i nie dowiem się niczego nowego.
Aplikant1984 Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Napisano 9 Maja 2015 * nie czytam bo na innych forach nie nauczę się i nie dowiem się - niczego nowego. p.s. Przepraszam trochę musiałem popić.
Robal Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Mam takie pytanie, nie wiem czy w tym watku uzyskam odpowiedź ale bardzo mnie to ciekawi. Ile czasu upływa od rozmowy w ambasadzie do możliwosci wyjazdu ?Tzn kiedy wiza faktycznie staje się ważna i wszelkie formalnosci są zakończone ?
jabba1 Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Możesz jechać od otrzymania paszportu z wizą a wiza jest ważna od daty badań medycznych.
Aplikant1984 Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Możesz jechać od otrzymania paszportu z wizą a wiza jest ważna od daty badań medycznych. jest ważna przez max 180 dni od badań.
Robal Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 jest ważna przez max 180 dni od badań. czyli mam 6 miesiecy na wjazd do USA od wykonania badan ? O ile wiza zostanie mi przyznana oczywiscie na rozmowie. W takim razie ile mniej wiecej czeka sie na otrzymanie paszportu z wiza od dnia rozmowy ?
glimi Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 czyli mam 6 miesiecy na wjazd do USA od wykonania badan ? O ile wiza zostanie mi przyznana oczywiscie na rozmowie. W takim razie ile mniej wiecej czeka sie na otrzymanie paszportu z wiza od dnia rozmowy ? koło tygodnia . Tak masz 6 miesiecy od daty wykonania badań, dlatego badania robi się dopiero na kilka dni przed rozmową
konamb Napisano 10 Maja 2015 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 ja mialem 21 rozmowe a paszport 24 także raczej bardzo szybko
Gary Napisano 11 Maja 2015 Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 mam pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi widziałem że ludzie pytają o przełożenie terminu na późniejszy a czy jest możliwość ustalenia szybszego terminu bo np. jakiś dzień się zwolnił czy coś ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.