Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

My zmienialiśmy adres tylko na tej stronie i rzeczywiście GC przyszła już na zmieniony adres.

W ambasadzie podaliśmy inny, na lotnisku nie zmienialiśmy, a przez ta strona właśnie gdzieś tydzień po przylocie zmieniliśmy.

Jak zmienialiście to zaznaczaliście że jakaś aplikacja jest w trakcie czy nie? Jak tak to jaki był numer formularza dla opłat za karte?

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hejka mam pytanie. Czy może jest taka osoba jak ja której karta szczsepień została przez przychodznie wyrzucona ( wspaniały kraj ) i nie ma potwierdzenia żadnych szczepień? Ile w tej sytuacji lekarz każe zrobić? Jestem przed 40 w miare zdrowy :)

Napisano

Hejka mam pytanie. Czy może jest taka osoba jak ja której karta szczsepień została przez przychodznie wyrzucona ( wspaniały kraj ) i nie ma potwierdzenia żadnych szczepień? Ile w tej sytuacji lekarz każe zrobić? Jestem przed 40 w miare zdrowy :)

Ja rok temu też nie miałam karty szczepień, mąż miał i ja jak i mąż mieliśmy takie same szczepienia. Nie było żadnego problemu. Pan doktor powiedział ze czy mąż miał by karte szczepień czy też nie to i tak by te same szczepienia co ja dostał.

Badania robiłam w Warszawie.

Napisano

Ja rok temu też nie miałam karty szczepień, mąż miał i ja jak i mąż mieliśmy takie same szczepienia. Nie było żadnego problemu. Pan doktor powiedział ze czy mąż miał by karte szczepień czy też nie to i tak by te same szczepienia co ja dostał.

Badania robiłam w Warszawie.

A pamiętasz może ile ich było? Bo chciałbym się finansowo przygotować, a jedno szczepienie kosztuje przeciętnie 50-60 zł a na stronie ambasady wymienione jest 15 chyba ( oczywiście wiem że niektóre są dla dzieci i że to lekarz decyduje w zależności od wieku itp co dać a co nie ). Dzięki za odp.

Napisano

A pamiętasz może ile ich było? Bo chciałbym się finansowo przygotować, a jedno szczepienie kosztuje przeciętnie 50-60 zł a na stronie ambasady wymienione jest 15 chyba ( oczywiście wiem że niektóre są dla dzieci i że to lekarz decyduje w zależności od wieku itp co dać a co nie ). Dzięki za odp.

Dastaliśmy po 2 szczpienia, ale juz nie pamiętam dokładnie na co były.

Napisano

Witam serdecznie.

Mam pytanie czy jeśli mój 12 syn urodził się w Usa a na stałe wrócił do Polski mając lat 7 , to teraz gdy wylosowaliśmy zieloną kartę czy On musi robić wszystkie badania i szczepionki jako obywatel Usa?.Bardzo proszę o szybkie info.Mamy wizytę za 3 tyg. i nie wiem czy dla niego umawiać lekarz? Z góry dzięki

Napisano

nic nie umawiasz ,jedynie jak bedziesz zapisywac dziecko do szkoly to wtedy bedzie musial miec pewne szczepienia ,lecz to juz zalezy od szkoly,stanu :)

Napisano

nic nie umawiasz ,jedynie jak bedziesz zapisywac dziecko do szkoly to wtedy bedzie musial miec pewne szczepienia ,lecz to juz zalezy od szkoly,stanu :)

Naprawdę jesteście bardzo pomocni-dzięki wielkie.Jeszcze jedno pytanie- mam zaświadczenie o niekaralności z ulicy Czerniakowskiej w Warszawie a w postach jest mowa o innej ulicy.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...