glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 To zaproszenie z National Visa Center kiedy przychodzi?
bonhartus Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 My zrobilismy w ten sposób że pojechaliśmy w czwórke do Warszawy na tylko jeden dzień. "Dorosłe badania" da się zrobić w jeden dzień i dostaliśmy koperte od razu. Natomiast dzieciaki przeszły badania u lekarza normalnie, jednak ich kopertę dostalismy kilka dni później pocztą, jak doktor dostał wyniki IGRA i mógł uzupełnic dokumentacje. Dzwonilem do Centermedu w Krakowie , badanie dziecka musze zrobic 3 dni wczesniej , a wyniki do odebrania u nich przed wizyta. Takze w Wawie moze inaczej . Glimli : numer WRW ? hmm nie czaje bo ja nic takiego nie dostalem .
glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 travel.state.gov/content/dam/visas/Supplemental/WRW - Warsaw.pdf oo tu wyczytałem o tym WRW
bonhartus Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Na www.ustraveldocs.com tworze nowy wniosek ? tam sie wpisuje dane paszportu etc? bo troche ciemny jestem
glimi Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 tak, wybierasz rodzaj wizy, czy ktoś ma z tobą iść, uzupełniasz profil(id sprawy to case number) i jak chcesz odebrać koperte
bonhartus Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 tak, wybierasz rodzaj wizy, czy ktoś ma z tobą iść, uzupełniasz profil(id sprawy to case number) i jak chcesz odebrać koperte Dzieki, udalo mi sie przez to przebrnac, wydrukowalem potwierdzenie . Teraz dokumenty, wiesdz juz moze czy jakies trzeba tlumaczyc i jak tak to ktore?
USA FL Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 Dzieki, udalo mi sie przez to przebrnac, wydrukowalem potwierdzenie . Teraz dokumenty, wiesdz juz moze czy jakies trzeba tlumaczyc i jak tak to ktore? tłumaczone muszą być tylko dokumenty sądowe , pozostałe świadectwa , zaś. o niekaralności nie muszą być tłumaczone " TłumaczeniaDokumenty wydane w języku polskim, oprócz wyroków sądowych, nie wymagają tłumaczenia na język angielski. Wszystkie dokumenty sporządzone w języku innym niż polski lub angielski muszą być złożone wraz z tłumaczeniami na angielski wykonanymi przez tłumacza przysięgłego." całość lista wymaganych dokumentów masz na stronie : http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_checklist_dv.html
gazobeton Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2015 tłumaczone muszą być tylko dokumenty sądowe , pozostałe świadectwa , zaś. o niekaralności nie muszą być tłumaczone "TłumaczeniaDokumenty wydane w języku polskim, oprócz wyroków sądowych, nie wymagają tłumaczenia na język angielski. Wszystkie dokumenty sporządzone w języku innym niż polski lub angielski muszą być złożone wraz z tłumaczeniami na angielski wykonanymi przez tłumacza przysięgłego." całość lista wymaganych dokumentów masz na stronie : http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_checklist_dv.html W tym linku jest napisane: Wniosek o wizę imigracyjnąNaley wypełnić online Elektroniczne Podanie o Wizę Imigracyjną DS-260 Ten wniosek owszem wypełniłem już dawno, ale rozumiem że już go nie przynosze wydukowanego na rozmowę?
bonhartus Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2015 tłumaczone muszą być tylko dokumenty sądowe , pozostałe świadectwa , zaś. o niekaralności nie muszą być tłumaczone "TłumaczeniaDokumenty wydane w języku polskim, oprócz wyroków sądowych, nie wymagają tłumaczenia na język angielski. Wszystkie dokumenty sporządzone w języku innym niż polski lub angielski muszą być złożone wraz z tłumaczeniami na angielski wykonanymi przez tłumacza przysięgłego." całość lista wymaganych dokumentów masz na stronie : http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_checklist_dv.html dzieki, to zostaly mi tylko focie , badania i zaswiadczenie o niekaralnosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.