gazobeton Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 to po to jakby kazdy chcial miec osobny profil na stronie. OK, dzięki!
SMA Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 OK, dzięki! Napisano 31 marzec 2015 - 20:00 oskar414, dnia 31 Marz 2015 - 15:22, napisał: Zarejestrowałem się już na http://www.ustraveld...pl/pl-steps.asp termin rozmowy mam na 14 maja co zrobić krok po kroku po rejestracji ? Strona to: ustraveldocs, po zalogowaniu z lewej strony masz nowy wniosek/wyznacz spotkanie, następnie jaka wiza, jaką kategorię, później z długiej listy wybierasz DV1 lub jeśli dla żony DV2, dla dzieci DV3, następnie wpisujesz swoje dane i dalej już nie pamiętam, na końcu będzie stronka z kodem którą trzeba wydrukować i zabrać na rozmowę.
bonhartus Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam,wlasnie jestem po badaniach w karku, teraz 3 dni na wyniki próby tuberkulinowej dla malej i spotkanie u lekarza.pgoda tylko barowa ale badania szybko i sprawnie przebiegly. dzięki za odpowiedzi ,czyli jednak dla spokoju wrócę na 1 dzień .
zielonywkarty Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 To chyba w kazdym sadzie czy tam punkcie informacji sadowej mozna dostac bez rejonizacji to jest. Jak mozesz to napisz na ile trzeba byc przygotowanym gotowkowo jak sie robi badnia 300 i ile za rentgen i standardowe doszczepenie ?
gazobeton Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 To chyba w kazdym sadzie czy tam punkcie informacji sadowej mozna dostac bez rejonizacji to jest. Jak mozesz to napisz na ile trzeba byc przygotowanym gotowkowo jak sie robi badnia 300 i ile za rentgen i standardowe doszczepenie ? Badanie 300/os RTG + test kiłowy - 88/os czy coś takiego Dla dzieci test IGRA, zamiast RTG - 300/os Szczepienia nie pamietam dokładnie, coś około 100/os za tężec/błonnice Razem za badania dla czterech osób wyszło w sumie ~2200
zielonywkarty Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2015 dzieki wielkie. czyli w moze w 600 zl sie zmieszcze za mnie. nie jest zle.
glimi Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 ja zaplacilem 440zl bez szczepien badanie 300, rtg 60, krew 30(albo odwrotnie) i dodatkowe 50 jezeli wynik krwi chcesz w tym samym dniu
Magdalena S Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 ja zaplacilem 440zl bez szczepien badanie 300, rtg 60, krew 30(albo odwrotnie) i dodatkowe 50 jezeli wynik krwi chcesz w tym samym dniu wiem, że pewnie jest to gdzies na forum, ale szczerze mówiąc jestem przemęczona pracą i nie mam siły szukać. Mam nadzieję że jakaś dobra dusza odpowie... Na badaniu trzeba mieć karte szczepień? Bo nie wiem gdzie ją mam i czy powinnam/warto spędzać pół dnia na szukaniu
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Powinno sie miec jak nie masz to licz sie z dodatkowymi szczepionkami i wtedy cena badan wzrosnie .
Moonshine Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 wiem, że pewnie jest to gdzies na forum, ale szczerze mówiąc jestem przemęczona pracą i nie mam siły szukać. Mam nadzieję że jakaś dobra dusza odpowie... Na badaniu trzeba mieć karte szczepień? Bo nie wiem gdzie ją mam i czy powinnam/warto spędzać pół dnia na szukaniu Jestem stosunkowo świeżo po wizycie w krakowskim gabinecie. Pani doktor sprawdzała nam zarówno "dziecięce" książeczki zdrowia jak i nowe karty szczepień. Jeżeli jesteś z rocznika poniżej 86, to (o ile nie robiłaś na "własną rękę") nie masz chociażby szczepienia WZW A. Z drugiej strony możesz mieć jeszcze "aktualny" koktail tężęc, błonica i polio (bodajże 10 lat ważności). Dla własnej wygody warto mieć książeczkę ze sobą .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.