kzielu Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2014 Co chce robić to wiem: zarabiać pieniądze A pytam bo chce wiedzieć czy oni to jakoś sprawdzają, bo myślę że z tą pracą to im chodzi o to czy mam kwalifikacje jak nie mam wykształcenia odpowiedniego ( a skończyłem studia - więc mam ). Po prostu wolałbym napiusać że mam własną firmę jednoosobową bo nie chciałbym przez takie małe niedopatrzenie jak aktualny brak pracy stracić możliwość wyjazdu do US. A co z tym pobytem ponad 6 miechów, chodzi o inne państwo czy miasto? THX z góry raz jeszcze. Pozdrawiam. Przeciez wyjezdzajac i tak ta prace rzucic w cholere - wiec co by mialo ich obchodzic (tak na zdrowy rozsadek) czy pracujesz czy nie ?
Logan Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2014 zasady loterii nie skresla Cie za to ze jestes bezrobotny jedynie na rozmowie powiesz wrazie pytan co i jak ,pamietaj ze liczy sie co chcesz robic w USA i na tym sie skup bo to jest wazne i istotne A napiszesz mi jak to jest z tym pobytem ( państwo obce czy miasto w Polsce )? Z góry dzięki i pozdrawiam
NataszkaBobi Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 warto sprawdzic swoj status, dzis dostalismy maila o rozmowie w konsulacie
sly6 Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 jesli chodzi o adres to chodzi o ten w Polsce ,po za Polska to gratuluje pisz po koleji co z badaniami,dokumentami a 7 czy po napisz relacje
Monia12 Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 Mój numer to 2XXX niestety nie mam jak na razie żadnej wiadomości. W razie otrzymania wiadomości o interview na jakiej stronie można sprawdzić datę? Czy jest to https://www.dvlottery.state.gov/esc/(S(yryye0d0snfhxpn53kxeywuf))/default.aspx ?
serafina Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 Mój numer to 2XXX niestety nie mam jak na razie żadnej wiadomości. W razie otrzymania wiadomości o interview na jakiej stronie można sprawdzić datę? Czy jest to https://www.dvlottery.state.gov/esc/(S(yryye0d0snfhxpn53kxeywuf))/default.aspx ? tak. dvlottery.state.gov Jeśli cut off jest 8500 więc dostaniesz zawiadomienie może za 1 mies lub dwa. Zależy jak rozłożą rozmowy
NataszkaBobi Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 My dostalismy maila w spamie o zmianie statusu i przekierowanie na ten link www.dvlottery.state.gov przestrzegalismy wszystkich dat, wiec zaraz po ukazaniu sie ds260 wyslalismy go, nasz numer tez byl w miare niski, wiec pewnie stad taka szybka data
uslow Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 Dokładnie. Sprawdzajcie SPAM, ja tak miałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.