Gość Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 Exchange Taki sklep ze wszystkim dla wojskowych. Parę minut spacerkiem od domu! Cytuj
Paulina_89 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 W dniu 19.08.2015 o 14:38, Roelka napisał: Dzieki wszystkim Rozmowa była bardzo mila. Zupełnie inna niż wszystkie rozmowy kwalifikacyjne, które miałam w Polsce. Te zawsze były jakoś sztucznie oficjalne i sztywne. No i dobre wiadomości. Praca jest. Zaczynam w przyszłym tygodniu. Gratuluje i nich Ci sie dobrze pracuje Cytuj
haneczka019 Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2015 W dniu 19.08.2015 o 14:38, Roelka napisał: Dzieki wszystkim Rozmowa była bardzo mila. Zupełnie inna niż wszystkie rozmowy kwalifikacyjne, które miałam w Polsce. Te zawsze były jakoś sztucznie oficjalne i sztywne. No i dobre wiadomości. Praca jest. Zaczynam w przyszłym tygodniu. Gratulacje . Czyli strach ma wielkie oczy . Cytuj
Paulina_89 Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Byłam w zeszłym tygodniu u lekarza, poskrażyłam się na pare rzeczy, dpstalam skierowanie do innego lekarza i przy okazji ten lekarz zapisal mi srodki na przeczyszczenie, mimo, ze nie mam zadnych problemow z wyproznianiem sie ... daaa f..k? Cytuj
jkb Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2015 Jezeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kase Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 W dniu 21.08.2015 o 15:12, Paulina_89 napisał: Byłam w zeszłym tygodniu u lekarza, poskrażyłam się na pare rzeczy, dpstalam skierowanie do innego lekarza i przy okazji ten lekarz zapisal mi srodki na przeczyszczenie, mimo, ze nie mam zadnych problemow z wyproznianiem sie ... daaa f..k? Pewnkiem panu doktorowi brakowało nieco do poziomu sprzedaży wyznaczonego przez producenta leku. Wypisze receptę na przeczyszczenie Twojego portfela i pojedzie na "bardzo ważne sympozjum" na HI... Cytuj
Paulina_89 Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 spoko, tylko dlaczego padło na mnie? Mam niedowage, a niejedna z nadwaga przyjelaby ten "prezent" z pocalowaniem reki Jesli ja mialabym problem z zaparciem kiedykolwiek, to wystrczy mi troche Kimchi wiem co mowie P.S. ja nic nie place za leki. Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 W dniu 22.08.2015 o 06:50, Paulina_89 napisał: spoko, tylko dlaczego padło na mnie? Mam niedowage, a niejedna z nadwaga przyjelaby ten "prezent" z pocalowaniem reki Jesli ja mialabym problem z zaparciem kiedykolwiek, to wystrczy mi troche Kimchi wiem co mowie P.S. ja nic nie place za leki. Dlatego padło na Ciebie. Uszczerbek finansowy żaden a krzywa sprzedaży u lekarza w górę. Cytuj
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 Dziś mamy wschodni wiatr,który przydmuchal nam dymy z płonących w Kaskadach lasów. Kto przeżył mocne zaćmienie słońca może sobie wyobrazić jak to wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi