Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zwiedzac, zwiedzac, zwiedzac... :P To tak przy okazji.

Mam to szczescie, ze bede mogla zalatwic sobie transfer na nowe stanowisko, wiec praca tez od razu bedzie. Wiekszych planow poki co nie ma. Bede sie cieszyc Europa poki moge. :)

Napisano

Sporo zwiedzania! W tamtych okolicach to cala metropolia Ruhrgebiet do zobaczenia (Kolonia, Dusseldorf, Bonn), a takze masz rzut beretem do Frankfurtu nad Menem. Baw sie przednio, i poducz jezyka ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bylam wczoraj na moim bridal shower! Przyjecie niespodzianka, w ogole zapomnialam o tym zwyczaju, wiec nawet nie podejrzewalam, ze cos sie szykuje. Dostalam mnostwo prezentow. Jestem taka zadowolona, bo w koncu mam czesc rzeczy, ktore mega potrzebuje a czekalam az ktos mi je kupi. ;D

Napisano

Bylam wczoraj na moim bridal shower! Przyjecie niespodzianka, w ogole zapomnialam o tym zwyczaju, wiec nawet nie podejrzewalam, ze cos sie szykuje. Dostalam mnostwo prezentow. Jestem taka zadowolona, bo w koncu mam czesc rzeczy, ktore mega potrzebuje a czekalam az ktos mi je kupi. ;D

A kiedy ten ważny dzień dla Was jeśli można zapytać ;) ?

Napisano

Chcialam sie pochwalic, ze w piatek jedziemy do NY, bo przylatuje moja rodzinka! Pamietam jak dopiero co byli w Konsulacie, a tu juz za kilka dni bede miala wszystkich u siebie. <3