andyopole Napisano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2016 ...w sklepie w ktorym pracuje wlasnie wystawili choinki i ozdoby swiateczne. Kilka regalow dalej oczywiscie mozna "wciaz" znalezc dekoracje i slodycze Halloween'owe. W Polsce też już dochodzi do paranoi. Niedługo znicze na Wszystkich Św. będą w marketach wieszać na choinkach. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2016 Zgłoś Napisano 6 Października 2016 Dzięki ale to dwa lata temu bylo, może trzy. A ja dostalam koszulke firmowa dzis - to juz prawie jak awans!! Koszulki na szczescie nie musze nosic do pracy, heheh. Cytuj
andyopole Napisano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2016 A ja dostalam koszulke firmowa dzis - to juz prawie jak awans!! Koszulki na szczescie nie musze nosic do pracy, heheh. Mam pół szafy tych firmowych pierdółek... QRDE! Wkurza mnie to forum, zjada moje pisanie. Cytuj
ilon Napisano 6 Października 2016 Zgłoś Napisano 6 Października 2016 Moze to Twoj telefon albo komputer zjada? Cytuj
grape Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Wlasnie dostalam moj pierwszy Stitch Fix! Ktoras z pań próbowała? Ja zadecydowalam zatrzymać 3 z 5 przyszlanych rzeczy Podoba mi się ten pomysł ze nie muszę tracić czasu na zakupy i przesiadywanie w internetach żeby znaleźć jakieś sensowne ciuchy Cytuj
ilon Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Hmm, nigdy o tym nie slyszalam. Na czym to polega? EDIT: Zapomnialam przypomniec, ze dzis piatek, w razie jak jestescie tacyyyy zapracowani i nie zauwazyliscie, hhahah. Mam nadzieje, ze nikt nie mieszka gdzies, gdzie panuje huragan. Cytuj
grape Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Wypełniasz ankiete o tym jaki styl lubisz, kolory, itp., i stylistka Ci wybiera 5 przedmiotów - buty, torebki, ubrania stitchfix.com babeczki w pracy ciągle o tym mówiły to i ja chciałam spróbować czegoś nowego i jestem zadowolona Cytuj
KaeR Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 EDIT: Zapomnialam przypomniec, ze dzis piatek, w razie jak jestescie tacyyyy zapracowani i nie zauwazyliscie, hhahah. Mam nadzieje, ze nikt nie mieszka gdzies, gdzie panuje huragan. Ja zauważyłem. :-) weekend jeszcze w Polsce. W poniedziałek wylot. W środę rozmowa kwalifikacyjna... Mam nadzieję, że ten huragan nie pomiesza mi planów... Cytuj
KaeR Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Co za rozmowa? Chwal sie U mojego pracodawcy. Pierwsza jest telefoniczna dla wszystkich, ktorzy przeszli przez pierwsze sito. Dura lex, sed lex... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi