andyopole Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Bedzie nagroda! Sly6 zobowiazal się uzywac tylko literackiej polszczyzny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 6 godzin temu, andyopole napisał: Bedzie nagroda! Sly6 zobowiazal się uzywac tylko literackiej polszczyzny! To raczej niemożliwa niemozliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 http://sukcespisanyszminka.pl/znikajacy-usmiech-melanii-trump/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Happy Friday!! Jakie plany na weekend panie i panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Happy Friday!! Jakie plany na weekend panie i panowie? Ja miałam iść do kina na Elle ale właśnie mi kumpela napisała, że nie może jednak. W perspektywie mam zabranie się za magisterkę, albo oglądanie seriali. Wybór jest bardzo ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 To jaki serial bedziesz ogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 11 minut temu, ilon napisał: To jaki serial bedziesz ogladac? haha, znamy się? Parks and Recreation pewnie, ostatnio zaczęłam go sobie odświeżać i przypomniało mi się jaki jest śmieszny. Chociaż mam kilka nowych na oku, np OA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mi przywieźli jakąś godzinę temu szafę z Ikea i na jutrzejszy poranek mam umówionego fachowca do jej złożenia, więc sobota upłynie mi na porządkowaciu rzeczy i układaniu ich w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Jaka szafe? My wlasnie przerobilismy gabinet/pokoj goscinny z polkami IKEA. Ubaw byl niezly bo maz nie bardzo wymierzyl dokladnie, ale on kreatywny facet i pomyslowo rozwiazal problem, wyszlo nawet lepiej niz planowalismy. Ja dzisiaj ogladam Florence Foster Jenkins z Meryl Streep, rola za ktora dostala ostania nominacje na Oskara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Zaprojektowałam sobie własną, opierając się na bazie takiej szafy PAX A mąż jak zaszalał z wymierzaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi